Welk sterrenbeeld past het best bij jou?

0

Je hebt gisteren in een bar iemand leren kennen? Je hebt een match op Tinder? Probeer zo vlug mogelijk te weten wat zijn of haar sterrenbeeld is zodat je meteen weet of het een match kan zijn!

 • unibet

 • Ram ♥ Weegschaal

  Jullie lijken ontzettende tegenpolen, omdat jullie door heel andere dingen gedreven worden. Jullie zijn beide koppig en jullie kunnen ruziën tot jullie erbij neervallen. Toch maken jullie het altijd weer goed op de meest charmante manier mogelijk. Of jouw lover nu begint of jij: jullie betoveren elkaar keer op keer weer met jullie oneindige charme.
  Jullie worden allebei aangetrokken door alles wat spannend, leuk en risicovol is en versterken elkaar daarin. Met jullie is geen enkele dag saai, omdat er tussen jullie zo intens veel spanning aanwezig is.

  Ram, jij kunt een Weegschaal leren om af en toe ook eens lekker los te gaan. Weegschaal, jij kunt een Ram leren om eerlijk te spelen en een eind maken aan onrealistische verwachtingen.

  Kreeft ♥ Steenbok

  Jullie sterrenbeelden zijn beiden succesvol, gedreven en innovatief. Jullie willen niet stilstaan, maar zijn constant op zoek naar verandering en verbetering. Hierin kunnen jullie elkaar vinden, net als in jullie gezamenlijke interesse in familie en liefde. Op het gebied van daten, sex en trouwen kunnen jullie elkaar helemaal vinden.

  Toch zijn jullie niet helemaal hetzelfde (goh). De Kreeft is wat extraverter en heeft waarschijnlijk een drukker sociaal leven. De Steenbok is juist wat meer introvert en geniet ervan om thuis te zijn. Toch kunnen jullie elkaar op die manier mooi aanvullen en in evenwicht brengen. Dat geldt ook voor de Kreeft die vrij snel van stemming kan wisselen. Een Steenbok is op dat gebied meer in evenwicht, wat voor een Kreeft heel fijn en veilig voelt.

  Stier ♥ Schorpioen

  Jullie zijn beide ontzettend gepassioneerd en sensueel, wat voor vuurwerk zorgt in de slaapkamer. Goed presteren is voor jullie beide ontzettend belangrijk, maar hierin slagen jullie op verschillende manieren. Stier, jij kunt de meest lastige situaties aan zonder aan opgeven te denken. Een Schorpioen is vastberaden en zet zijn/haar kwaliteiten graag slim in.

  Dit betekent niet dat jullie nooit botsen. Juist omdat de ander kwaliteiten heeft die je zelf een beetje mist, kan jaloezie soms de kop opsteken. Toch zorgt dit vooral voor intense aantrekkingskracht die ook voor de buitenwereld te zien is. De magie straalt er vanaf bij jullie als koppel.

  Qua communicatie kunnen jullie veel leren van elkaar. De Stier is recht door zee en rationeel, terwijl de Schorpioen veel emotioneler en intuïtiever is. Toch kunnen jullie deze verschillen juist inzetten om samen sterker te worden. Grote kans dat jullie dat willen, want jullie zijn beide super loyaal en zullen tot het einde voor elkaar vechten. Hoe romantisch!

 • erovibes
 • Tweelingen ♥ Boogschutter

  De combi van jullie sterrenbeelden staat voor de beste vriendschap die je maar kunt hebben. Daar hechten jullie dan ook beide heel veel waarde aan. Toch kan een Tweelingen af en toe een beetje sneaky zijn, terwijl een Boogschutter liever zegt waar het op staat.

  Jullie persoonlijkheden zijn dan ook heel verschillend, maar worden wel beide door jullie humeur beïnvloed. Het overkomt jullie beide: het ene moment ben je vrolijk en praat je non-stop, terwijl je het volgende moment alleen maar behoefte hebt aan stilte. Anderen staan er gek van te kijken, maar jij en je liefje niet. Jullie begrijpen elkaar, voelen elkaar aan en zijn vrienden boven alles.

  Leeuw ♥ Waterman

  Een Leeuw houdt ervan om de leiding te nemen over situaties. Daarvoor moet eerst orde geschept worden. Voor een Waterman werkt het heel anders. Zij hebben geen behoefte aan controle of orde, maar laten zich meevoeren met de stroming. Dit kan bij een Leeuw gigantische irritatie opwekken. Hoe kan iemand alles prima vinden? In elke situatie zo zorgeloos overkomen? Tsja. Dat is typisch een Waterman. Maar dat is niet de enige tegenstelling. Waar een Leeuw heel warm en gepassioneerd overkomt, de liefde het liefst deelt met iedereen, is een Waterman veel meer gereserveerd. Tot een Waterman iemand tegenkomt die hem of haar zichzelf laat zijn en dat is waar een Leeuw heel goed in is. Een Leeuw leert een Waterman dat je openstellen voor anderen geen kwaad kan. Andersom leert een Leeuw van een Waterman dat je echt wel eens mag loslaten. Just go with the flow!

  Maagd ♥ Vissen

  Maagden hebben de neiging om wat gereserveerd te leven. Ze kijken de kat uit de boom. Vissen brengen daarentegen een storm aan emoties met zich mee. Een wereld van verschil en toch kunnen jullie niet zonder elkaar.

  Jullie hebben beide jullie angsten en zorgen, maar over andere dingen. Dat maakt in jullie geval echter niets uit, want de ander verzorgen, helpen en geruststellen is van jullie beide een kwaliteit.

  Als jij ergens niet uitkomt, lukt dat jouw liefje juist wel. Maagd en Vissen zijn de twee meest onzelfzuchtige sterrenbeelden die ook nog eens beide gek zijn op affectie. Jullie verschillen wel in visie. Waar Vissen zich meer met de stroming mee laten voeren, nemen Maagden liever geen risico en denken ze overal over na. Dat kan zorgen voor spanning, maar met een beetje werk is jullie relatie de meest liefdevolle OOIT. Aww.

  Bron: Cosmopolitan

  Share.

  Leave A Reply