Wat zoeken mannen in een vrouw?

0

Wat zoeken mannen nu eigenlijk in een vrouw? Wat willen ze? Met deze vragen lopen er miljoenen vrouwen rond die vroeg of laat hopen de waren man te vinden. We gaan jullie enkele tips geven die jullie kunnen helpen bij de volgende date.

Verzorging

Mannen letten nu éénmaal veel op de details. Het is niet enkel je decolleté of kort rokje wat het doet maar ze letten ook op details zoals nagellak, liftstift, je parfum, haar armen. Ze letten er ook op hoe je eet, drinkt & wandelt. Laat je kontje schudden!

 • unibet

 • Luisteren

  Het draait bij mannen niet alleen om seks. Mannen zijn en blijven kinderen en hebben een luisterend oor nodig. Luister aandacht wat er gaande is op zijn werk, met zijn vrienden, etc… Nu zit hij heel de avond over zijn ex aan het babbelen maak dan dat je weg bent!

  Humor

  Mannen houden nu éénmaal van humor en ze willen niks liever dat hun vriendin ook dezelfde humor heeft als hun. Je kan dit natuurlijk niet forceren! We hopen voor jullie dat hij niet vraagt om aan zijn vinger te trekken!

  Zelfstandige vrouwen

  Mannen houden van werkende vrouwen die vooruit willen in het leven. De tijden dat de man wil dat de vrouw in huis blijft om te koken, kuisen en de kinderen opvoeden is voorbij! Nu laat hem uiteraard steeds voelen dat hij nog altijd de man in huis is!

  Sexting

  Mannen houden nu éénmaal van jagen en uitdagen. Stuur hem een appje als hij op zijn werk zit met de vraag of hij zin heeft in je, welke kleur van slipje jij draait. Vraag hem aub niet of hij nog van je houd! Dit is nu éénmaal iets maar mannen niet van houden!

  We hopen dat we jullie een plezier gedaan hebben met onze tips en dat jullie snel de prins op het witte paard zullen ontmoeten!

 • erovibes
 • Share.

  Leave A Reply