Waarom is de Lovense Lush zo populair?

0

Ontdek de nieuwe Lovense Technologie en het is 100% crowdfunded! Wetenschap brengt redding! De lange afstand tussen jou en je partner komt op een makkelijke manier ineens veel korterbij. Het blijft moeilijk maar het is super fijn om verbonden te zijn terwijl je zo ver van mekaar bent. Dit maakt die afstand ineens veel draaglijker.

lovense

Hoe en met wat?
De Love Lush is een Bluetooth Bullet Vibrator die in eerste instantie ontworpen is voor masturbatie (solo), maar OOK voor discrete en spannende (publiekelijke) spelletjes én OOK voor lange-afstands-spelletjes met je partner. Vooraleer de Love Lush aan te kopen, had ik al heel wat informatie op voorhand gelezen. Ik was alvast benieuwd over de vele leuke opties en functies zoals de beloofde krachtig rollende vibraties met bijna onuitputbare tril-opties. Bovendien makkelijk oplaadbaar én waterproef… DUS ik dacht : DIT klinkt méér dan goed! … en ik was best opgewonden om de Love Lush uit te testen.

Hieronder geef ik je graag mijn eerlijke bevindingen
De Love Lush is apart verpakt in een kartonnen doos. Het is een kwalitatieve doos die nadien eventueel nog kan dienen om dingen in te bewaren (alhoewel dat niet zo discreet is want de verpakking staat vol met informatie over de vibrator). Ik sta er eigenlijk zelfs verbaasd over hoeveel informatie er op de doos staat waardoor het (voor mij toch) nogal rommelig overkomt. Maar het geheel is wel verzorgd. In de doos vind je de USB connectie om op te laden en natuurlijk de Love Lush zelf met bijhorend instructieboekje. Wel jammer dat er geen mooi opbergzakje bij zit zoals je dat wél hebt bij sommige andere toys, wat altijd wel een leuk extraatje is, dan is het gewoon “af’. Maar goed, daar kan je nu eigenlijk wel zelf nog voor zorgen als het moment daar is om je Love Lush discreet weg te bergen.

Eerste gebruik
Voor je de Love Lush werkende krijgt, moet je haar natuurlijk éérst goed opladen. Je kan dit doen door de stekker van de lader in een USB-poort of adapter te steken (niet meegeleverd). Ik moet toegeven, toen ik de Lush moest opladen, kreeg ik het gevoel dat ik haar aan het “piercen” was… want het vraagt wel een klein beetje extra kracht om de naald-achtige punt er in te steken en -eerlijk- de eerste keer dat ik dit deed was ik wel wat bezorgd dat ik het zou afbreken. Maar mijn angst was van korte duur toen ik de Lush direct zag oplichten om te signaleren dat ze aan het opladen was. Dit merk je door een lichtje dat constant blijft branden …

Volledig opgeladen
Het lichtje zal uitdoven als je Love Lush volledig opgeladen is. Een volledige oplaadbeurt geeft je anderhalf tot twee uur speelplezier. (opladen duurt niet langer dan 1 uur)

Materiaal
De Love Lush is gemaakt van matte getextureerde siliconen. Het is een draagbare vibrator, maar de vorm is echt heel moeilijk te omschrijven. Ik zal toch eens proberen Er is een “bolvormig” deel (voor inwendig gebruik) en een staart (die staart is eigenlijk de antenne, maar op één of andere manier voelt dat voor mij aan als een “ratten staart”). De antenne hangt natuurlijk buiten de vagina maar het zit wel héél dichtbij je clitoris. De antenne is heel stevig –

De vorm (voor mij althans) doet me eigenlijk denken aan een spermacel (je moet de vibrator maar eens in je handen nemen, je zal direct wel de connectie met sperma zien) … Al vlug zal je alléén maar aan sperma denken als je je Love Lush ziet! (haha) Het is dus een héél rare vorm eigenlijk… zoals een spermacel

Lange afstand sex
Mijn interesse voor dit sex speeltje kwam eigenlijk omwille van de lange afstandsmogelijkheden. Er zijn twee functies die de Love Lush zo interessant maken. De kwaliteit van de vibrator is héél belangrijk MAAR de kwaliteit van de geleverde App is even belangrijk , niet? Zeg eens eerlijk : als de App niks waard is, wat is dan de meerwaarde van dit gesofisiceerde speeltje? Laten we de App eens bestuderen! Hoe kan je de App installeren en klaar maken voor gebruik!

De App
Eerste opmerking : downloaden van de App. Daar is het wel OP TE LETTEN Je kan niet “gewoon” zoeken naar “Lovense” want dan vind je TE veel mogelijkheden en je zal nooit de juiste te pakken hebben. Een HEEL GOEDE TIP Zoekterm : Lovense Wearables

De App is compatibel met veel apparaten zoals I-Phone, I-pad, I-watch en Android 4,3 en hoger. Met alle super functionaliteiten die een sex-toy App zou moeten hebben. Het aanmaken van een account was verbazend super makkelijk! En de Love Lush verbinden met de App was al even moeiteloos. Echt waar, héél eenvoudig.

De Lush op de App aansluiten
Om de Love Lush op de App aan te sluiten, tik je gewoon op de knop in de rechterbovenhoek van de App. Hou daarna de knop van de Love Lush voor een paar seconden ingedrukt. Een lichtje op je Lush zou nu moeten gaan knipperen. De Bluetooth op je smartphone zou NU de vibrator moeten kunnen vinden. Klik op Love Lush en vanaf dat moment is alles met mekaar verbonden. Eens ze verbonden zijn, zal je Love Lush niet meer “flashen”, maar zal er een constant lichtje branden.

Het is écht verbazingwekkend hoe makkelijk dit alles is! En het is -klaar voor gebruik in minder dan 1 minuut!_ DUS aan mijn kant verliep de verbinding super makkelijk. Ik was wel benieuwd of het aan mij lag of dat het écht zo makkelijk te activeren was … dus : Nu was het tijd om mijn partner te laten downloaden… en ja!! HOERA!! We vonden al héél vlug “contact” en dat is écht wel een -HEEL GROOT PLUSPUNT!!_

Chat Functie
De app heeft een chat functie! En ik dacht : pff niet nodig, we zien ons toch op Skype. MAAR ik ben me er van bewust dat dit niet voor iedereen zo is… dus ik vond dat ik het wel moest testen om deze review volledig te maken. Onze test zou Skype met de chat van Love Lush vergelijken (snelheid)… Ik stuurde een foto van mijn tietjes naar hem (bloos)… want hij was al ah klagen dat ik niet pikant genoeg bezig was. Ik moet zeggen : het werkt héél goed en vlot – alle functies van de chat. Ik moet het écht toegeven. Onze berichtjes werden verzonden én ontvangen zonder enige moeite. SUPER

Tijd voor het spel met de vibraties! De verbinding was best goed. Totaal geen klachten over. Geen enkele onderbreking!

Over de vibraties zelf : (haha) ik moet toegeven dat ik heftig gereclameerd heb omdat mijn partner een beetje ah overdrijven was ! Ja, stel je voor! Man man, hoe durfde hij! (beetje gemmeen vond ik het echt wel) … Moet je weten wat hij deed? Hij liet me de hoogste trilling voor een paar seconden voelen en dan ging hij ineens naar de aller-laagste… dat is er echt wel wat over naar mijn goesting. Maar oke, mijn maatje had de boodschap wel begrepen en hij speelde ietsje braver verder met mij. De controle werkte dus wel perfect, geen oververhitting en we hebben toch zo’n 40 minuten goed gespeeld…

Gebruik in het Openbaar
Bloos bloos … ik moet toegeven dat ik nogal exhebitioniste neigingen heb … dus ik kick er wel op om , als ik op stap ga, … dat een beetje veel ondeugend te doen. En de Love Lush is daar perfect voor! De vibraties zijn fluisterzacht, niemand kan ze horen : zeker weten! Maar ik zou er nu toch niet mee in een stille bibliotheek gaan zitten … het zou je blozende kaakjes kunnen opleveren.

Mijn favoriete onderdeel van de App
Ik krijg geen toegang! Haha, ja, ik weet het : dat klinkt misschien wel raar, maar mijn partner hoeft niet voortdurend toestemming te vragen om mijn vibraties te controleren! Ik kan hem onbeperkte toegang geven en zolang as de Love Lush aan staat en met Bluetooth verbonden is, heeft mijn partner de absolute vrijheid om me op te winden gelijk wanneer HIJ wil en zonder rekening te houden met waar ik mij op dat moment bevind! Spannend toch?! En ik kan je verzekeren : hij kiest zijn momenten wel uit, ja! Haha ik hoop maar dat het dan niet te zien is op mijn gezicht (dat ik rare smoelen trek of zo hihi) … Dit is écht super voor de avontuurlijke gebruiker!

Onderhoud en Bewaring
Silicone is een goed en niet-giftig materiaal. Het kan gesteriliseerd worden want het is waterdicht. Natuurlijk zijn sextoy reinigers zoals

Conclusie
Ze heeft me enorm verbaasd en ik ben er gewoon wèg van! Ze doet wat ze beloofd!

Je merkt dat er heel goed is nagedacht over de Lush en ze zit prima ineen. De vibraties zijn ongelooflijk supercalifragilisticexpialidocious De app is erg cool en alles werkt zeer goed. Persoonlijk zou ik het fijner vinden als de Lush in wat meer kleurtjes te verkrijgen zou zijn. Maar dat is het enige minpuntje.

Ik kan het alléén maar héél erg aanraden

Eva Heart

Bekijk de Lovense Lush in de webshop van Erovibes.be

Share.

Leave A Reply