Waarom heb je glijmiddel nodig?

0

Ik weet niet zeker waarom of hoe glijmiddel zo’n smerige reputatie heeft gekregen bij mensen, maar ik heb te vaak van mensen het volgende gehoord: “Ik heb geen glijmiddel nodig” en “Ik ben niet oud, waarom heb ik glijmiddel nodig”. Waarom hebben glijmiddelen zo’n vieze reputatie bij echtparen deze dagen? Serieus, wie zegt dat jij “een betere lover bent” wanneer je geen glijmiddel hoeft te gebruiken? Betekend het gebruik van glijmiddel dat je niet opgewonden bent? Ben je een watje als je glijmiddel gebruikt tijdens anale seks? Dit zijn enkel een paar van de vreemde vragen die door mijn hoofd spelen over dit onderwerp. Hier zijn enkele redenen waarom jij glijmiddel NODIG HEBT in je speeldoos.

DROOG ZIJN GEBEURD NOU ÉÉNMAAL:
Het maakt mij niet uit hoe seksueel opgewonden jij wordt, of hoe makkelijk jij het doet, op een moment ben je gewoon droog! Je kunt uitgedroogd zijn, medicijnen gebruiken of je hormonen kunnen uit balans zijn of andere redenen, maar op één moment in je leven is je vagina niet zo lekker nat als je wilt of nodig hebt. Dus wanneer dit gebeurd, en je hebt geen glijmiddel, wat doe je dan? Ga door met de seks en dit is dan wat pijnlijker dan normaal. Koop wat glijmiddel dames! Hou het bij de hand en maak je nooit meer zorgen over droog zijn!

NIET ALLEEN VOOR SEKS:
Hey, glijmiddel is niet alleen voor seks! Glijmiddel is geweldig tijdens het masturberen met of zonder speeltjes (maakt het naar binnen glijden van je vingers heerlijk), voor mannelijke masturbatie is het een schepje bovenop het gebruik van een droge hand, en tijdens het pijpen (gebruik Eetbaar Glijmiddel) en aftrekken ook! Glijmiddel is leuk en praktisch tijdens alle vormen van seks en voorspel.

JE HOUDT HET LANGER UIT:
Soms hebben we een partner die het lang uithoudt tijdens de seks – of hij kan van veel voorspel houden voor de seks aan. Vrouwen kunnen genieten van een orgasme maar kunnen deze dan vervolgens niet meer krijgen. Vaak hebben ze er veel tijdens het voorspel, maar tijdens de echte seks niet meer. Als je niet langer een orgasme hebt (of wanneer je al veel hebt gehad) zal de afscheiding in je vagina minder worden, wat droogheid veroorzaakt. Een beetje glijmiddel hieraan toevoegen zal hem helpen om het langer uit te houden zonder dat je vagina droog komt te staan.

ANALE MUST HAVE:
Het interesseert me niet wat je hebt gezien in pornofilms, je hebt glijmiddel NODIG tijdens anale seks. Lees dat nog eens: JE HEBT GLIJMIDDEL NODIG TIJDENS ANALE SEKS! Het anale kanaal maakt zichzelf niet nat, is dun en delicaat en kan makkelijk scheuren (ouch) dus waarom, waarom zou je anale seks willen hebben zonder glijmiddel? Nee, spuug is GEEN glijmiddel. Je hebt een lang meegaand (bij voorkeur een Siliconen) glijmiddel nodig die anale seks net zo leuk maakt als het kan en moet zijn! Glijmiddel tijdens anale seks is een no-brainer en als je dit niet gebruikt, dan ben jij de no-brainer!

TOYS EN BOYS:
Of je nu seks hebt met een echt persoon OF wanneer je nou een speeltje gebruikt, glijmiddel zal alles beter, gladder, leuker en fijner maken. Omdat seksspeeltjes een belangrijk onderdeel zijn van het leven van vrouwen, is het belangrijk om het juiste glijmiddel te gebruiken wanneer je deze speeltjes gebruikt. Riskeer het verwonden van jezelf niet omdat je geen glijmiddel bij de hand hebt! Het gebruiken van glijmiddel tijdens het masturberen met seksspeeltjes is enorm belangrijk en het zal ook helpen om je seksspeeltje in vorm te houden – zo lang je het juiste glijmiddel gebruikt en dit wast voor en na gebruik!

glijmiddel

Share.

Leave A Reply