Waar verberg je jou vibrator in huis?

0

Je speeltjes reinigen en opbergen is iets minder interessant dan er mee te spelen. Maar het is heel belangrijk en de vraag is waar moet je ze opbergen om ze uit de handen van je kinderen te houden?

In onze zoektocht werden we aangenaam verrast door Joyboxx. (klinkt bijna als Xbox – is ook om mee te spelen haha)

Denk eens aan de tijd die het vraagt om je speeltjes te reinigen na gebruik … (en aan hoeveel speeltjes je zowel hebt) … en aan hoeveel tijd je er écht aan wil besteden of de tijd die je maar beschikbaar hebt … Het is altijd teleurstellend. Het is ook niet fijn als je ligt na te genieten dat je al direct je speeltjes moet gaan reinigen.. je wil er graag je tijd voor nemen.

DUS ik was écht super blij met DE oplossing die Joyboxx me bracht!!

 • unibet

 • EENVOUDIG EN ELEGANT

  Het eenvoudige, maar toch wel (in mijn ogen) elegante ontwerp viel direct in mijn smaak en tot mijn verrassing had de Joyboxx ook de perfecte afmetingen.

  Alles pastte als gegoten in de opbergvakjes.

  ONDERHOUD

  De Joyboxx is makkelijk in onderhoud op zich.

  VOOR het bestaan van de Joyboxx had ik er eerlijk gezegd toch wel altijd problemen mee: waar moet ik mijn speeltjes leggen of opbergen en ze tegelijkertijd hygiënisch houden?! Dus het idee dat ik nu met de Joyboxx voor ééns en voor altijd een oplossing had … was geweldig! Geen bacteriën meer, géén ongewenste infecties meer … altijd gerust zijn!

  GEBRUIKSVRIENDELIJK

  De Joyboxx is in een perfecte harmonie met mijn speeltjes – ze zijn écht voor mekaar gemaakt, de Joyboxx en mijn speeltjes zijn samen één! (ja, goed gelezen : ik ben er haast GEK verliefd op) … (bloos bloos) en hij heeft dus zijn naam niet gestolen .. “JOY”

  OPBERGVAKJE(S)

  Weet je wat ik er zo leuk aan vind? In de Joyboxx zit een plastieken bakje (het speelbakje noem ik dat) – en je kan er -los van- verschillende extra aankopen. Deze bakjes zijn super handig om je speeltjes in te “gooien” na gebruik … tot je goesting hebt om ze onder hygiënische handen te nemen. Je kan deze bakjes of laden ook gebruiken om in je Joyboxx onderverdelingen te maken (gebruik na reiniging) – het kan je Joyboxx zodanig handig opsplitsen dat je geen plaatsverlies hebt. Echt handig als je op “organisatie” staat. Super leuk : Er is een kleine onderverdeling bovenaan waar je bv je condooms, batterijën of kleine flesjes glijmiddel in kan leggen.

  Maar ja, ik ben over een “opbergbox” bezig – laat ik het daar nu eens in detail over hebben.

 • erovibes
 • AFMETINGEN

  De Joyboxx (en daar ben ik van overtuigd) past in bijna elk nachtkastje (ook het mijne).

  Laten we er van uit gaan dat iedereen zo een 3 tot 7 speeltjes heeft, een paar flesjes glijmiddel, speeltjesreiniger en wat condoompjes … dan is hij gewoon perfect!

  Je kan de Joyboxx ook in een lade of kast deponeren of zelfs onder je bed …

  want zijn afmetingen zijn ideaal : 33 x 12 x 17 cm

  DISCRETIE

  En wat ik toch wel belangrijk vind : er zit een SLOT op! Dus je mag er zeker van zijn dat je niet plots met blozende kaakjes zal staan omdat de Joyboxx plots open “springt” en de inhoud laat zien. Interessant om te weten : Aan de Joyboxx zie je een inkeping met een lus .. waar je nog eens je eigen slot op kunt bevestigen.

  HYGIËNE

  De Joyboxx is NIET vacuum! De Joyboxx laat toe dat lucht circuleert … en daar kunnen bacteriën NIET tegen. De luchtcirculatie gaat door het deksel. Dit is eigenlijk -op zich- best charmant want je kan gebruikte speeltjes DAAR in kwijt om ze later te reinigen (moest je haast hebben of geen goesting … en bacteriën gaan anders hun gang in een donkere, vochtige omgeving.

  SPEELTJES OPLADEN

  Ongelooflijk, maar waar : de Joyboxx is zo gemaakt dat je er je speeltjes mee kan opladen op een discrete manier. Er is een klein gaatje in de achterkant waar je een oplaadkabel (of zelfs twee) door kan duwen zie hier een afbeelding, achteraan in het midden zie je de opening

  Eigenlijk heeft de Joyboxx het uitzicht van een gereedschapskist of een simpele beauty case …maar onthou: de hele bedoeling is wel dat “hij” niet opvalt.

  ONZE MENING

  De Joyboxx bracht me écht al vreugde (bloos) – na mijn speelmomenten, gebruik ik hem (eerlijk gezegd) gewoon om de gebruiktje speeltjes in te gooien tot ik zin heb om ze te reinigen… en dan gelijk ook de Joyboxx zelf eens onder handen neem. Bij mij staat hij gewoon onder mijn bed …als ideale dump-plaats (lol) voor mijn speeltjes.

  En eerlijk, voor deze prijs … de Joyboxx is meer dan zijn geld waard!

  Ik geef toe : het is niet de mooiste speeltjeskoffer die je kan kopen , maar ik wil hem echt aanrpijzen omdat de Joyboxx écht wel hygiënischer is dan alle andere opbergsysthemen. Hygiëne is misschien niet het meest sexy onderwerp om over te praten, maar het is wel van heel groot belang! En de Joyboxx krijgt echt wel 10/10 van mij omdat er toch wel handige snufjes aan zitten zoals de opengelaten ruimte om oplaadkabeltjes door te steken, het opbergvakje op het deksel én de speeltjesladen die je er apart en extra bij kunt kopen. Ik vind het gewoon GEWELDIG.

  Het maakt me mijn (sex)leven wat makkelijker..

  JoyBoxx

  Share.

  Leave A Reply