Verleid tips voor verlegen vrouwen

0

Bent u aangetrokken door een man maar u durft hem niet te benaderen? Verleiden is uw ding niet? Gebruik uw charmes om de man van uw dromen te krijgen.

1. Gebruik subtiele make-up
Breng jouw positieve eigenschappen naar voren: uw lange wimpers, uw komische jukbeenderen, je sensuele mond. Onderzoek heeft aangetoond dat geschminkte vrouwen worden waargenomen als aantrekkelijker, betrouwbaarder en gezonder dan de natuurlijke vrouwen.

2. Geef hem complimentjes
Is hij de kapitein van zijn voetbalteam? Kreeg hij een promotie op het werk? Hang aan zijn lippen en smijt met die complimenten “Whoa, te goed!” of “Indrukwekkend”

 • unibet

 • 3. Vraag hem om hulp
  Is hij een genie in Excel? Vraag hem formules voor uw volgende job op het informatica programma. Geef hem de mogelijkheid om “de man van de situatie” te worden en voor u te zorgen. U zal hem gelukkig maken.

  4. Raak hem ‘per ongeluk’ aan
  “Oeps, sorry!” en dan plots een grote glimlach.

  5. Versnel zijn hartslag
  Een activiteit die de hartslag verhoogt beïnvloedt de manier waarop we een persoon waarnemen. Dit is de reden waarom een ontmoeting in pretparken meer kans op slagen heeft. Met hoogtevrees, angst en stress duikt er een bepaalde verwarring op waardoor het meer intense emoties zal teweegbrengen.

  6. Barst van het lachen
  De manier waarop we lachen beïnvloedt hoe onze omgeving ons waarneemt. Twee wetenschappers, Bachorowski en Owren, wilden weten welke soort lach het meest gewaardeerd wordt. Resultaat? Lachen zonder filter en een onstuimige hilariteit hebben de meeste macht. Haal dus dat discreet handje van je mond en ga er helemaal voor.

 • erovibes
 • 7. Toon uw enthousiasme
  Je bent fascinerend als je spreekt over onderwerpen die aan uw hart liggen. Maar lees ook de volgende tip.

  8. Houd je mond!
  Vrouwen die weten hoe je een man voor een lange tijd kan houden hebben een onfeilbaar wapen: ze kunnen zwijgen. Ze delen niet alles wat er door hun hoofd gaat en ze hoeven niet te worden overtuigt dat hun ideeën goed zijn. Denk aan het cliché van de ‘femme fatale’: haar stilte laat anderen fantaseren.

  9. Laat hem verlangen
  Voel je tijdens jullie eerste afspraak een zeer sterke wederzijdse aantrekkingskracht? Laat je verlangen en speel met de tijd. Verdwijn op het juiste moment, voordat je teveel zegt of toont.

  Share.

  Leave A Reply