Verdien nu geld met Tinder!

0

Als u op Tinder zit of zat was dat waarschijnlijk met de reden om een lief te vinden of eens goed van de grond te gaan! Een Amerikaanse studente Maggie kwam op het idee om geld te verdienen met Tinder en we leggen je uit hoe ze het deed!

 • unibet

 • Als profieltekst had ze: Stuur me 5 dollar en je zal zien wat er gaat gebeuren! Dit gevolg door een grappig gezichtje. De meeste reacties van mannen waren wat ze mogen verwachten. Ze zei maak me 5 dollar over en je zal het merken en dit gevold door haar paypal email adres.

  Maggie vertelde aan de nieuwssite Buzzfeed dat minstens één op vijf mannen daadwerkelijk geld overmaakte op haar paypal account. Vanaf ze de betaling binnen had annuleerde ze de match met de betalers op en hun konden haar profiel niet meer zien en met haar chatten!

  Uiteindelijk is ze gestopt met het project. De reden weten we niet! Misschien heeft Tinder haar geblokkeerd of had ze medelijden met de arme stakkers. Wij vragen of ons af of de verkopersbescherming van PayPal hier in aanmerking voor komt! Lol

  Wie van jullie gaat dit project wagen? Laat ons de resultaten weten!

  Maggie Tinder

  Share.

  Leave A Reply