Tips voor seks met een kleine penis

0

Stel je voor: Je partner is perfect, hij is de man van je dromen maar er is één probleem : zijn penis is te klein om jou dat supercalifragilisticexpialidocious orgasme te geven waar je al zo lang op hoopt. Wat kan je doen om je kansen op een orgasme te verhogen? Zijn er tips en truukjes om toch makkelijk tot een climax te komen, ondanks zijn te kleine penis?

Antwoord: Ja, er zijn zeker een paar dingen die je kan doen.

Om te beginnen kan je overwegen om jezelf te strelen tijdens de seks. Stimulatie van je clitoris kan je helpen bij het op gang zetten van je hoogtepunt.

Er zijn ook een aantal seks standjes die je het gevoel geven dat de penis van je partner groter is…… Denk bijvoorbeeld aan standjes die bepaalde gevoelige gebieden in je vagina raken. Probeer de Kama Sutra sex posities één voor één uit en ervaar zelf waar je het meeste gevoel bij krijgt. Want iedereen is anders gebouwd en ervaart dingen ook anders. wat al een aanraden is : Op z’n hondjes (Doggy Style)

 • unibet

 • Je kan ook eens proberen om kussens onder je buik en borsten te duwen. Zo kan je het gevoel opwekken dat de penis groter is. Een oplossing kan g-spot stimulatie zijn. (zie meer info verderop)

  WEET, dat je ook op een andere manier een orgasme kan bekomen. Het moet niet altijd door penetratie zijn! Een goede tip : Zeg nooit dat je zijn penis te klein vind : dat zou zijn zelfvertrouwen en zijn goed gevoel schaden.

  Je kan bv ook samen masturberen Eigenlijk heb je veel mogelijkheden … Je moet gewoon proberen, experimenteren … gewoon DOEN.

  Wil je graag meer weten over G-spot stimulatie? Om te beginnen Onthou: Iedereen is anders en reageert anders!

  Wat is de g-spot eigenlijk en waar ligt het?
  De gräfenbergplek of G-plek is genoemd naar Ernst Gräfenberg. Het is een vrouwelijke erogene zone. Met stimulatie van de G-plek veroorzaak je een bevredigender orgasme. Bij de vrouw vind je de G-plek in de schede bij het schaambeen. De G-plek voelt als een ribbelig stukje, zo’n 5 centimeter diep in de schede, aan de kant van de buik.

  G spot

  Meeste vrouwen vinden een zeker, gestage druk op de g-spot het fijnst. Maar niet iedereen ervaart hetzelfde. Zelf uitzoeken is de boodschap.

  Er zijn natuurlijk heel veel speeltjes op de markt om je g-spot mee te stimuleren.
  Deze speeltjes hebben een specifieke vorm waarmee je je g-spot beter kan vinden. Sommige vibreren, anderen niet … en je kan ze vinden in alle mogelijke materialen. Let wel ; Elke g-spot is anders en elke vrouw zal ook anders reageren.

  G-SPOT GELUKZALIGHEID – ZO NOEMEN ZE DAT!

  De meeste vrouwen vinden dat de g-spot gevoeliger is als er voorheen al met hun clitoris is gespeeld… Het is idd zo : gelijk wat je doet : alles wat je bloed “op pompt” is goed!

  WAAROM?

  Opwinding zorgt ervoor dat het sponsachtige weefsel van de G-spot zwellt, waardoor je g-spot gevoelig wordt. Opwarmen : dat kan alles zijn waardoor je opgewonden en enthousiast raakt. Je clitoris is “gemaakt” (net zoals de penis) van een zeer groot netwerk aan zwellichaampjes. Je G-spot sluit aan op de binnenkant van je clitoris. Dus, als je je clitoris prikkelt, zal je je g-spot ook vergroten, wat het makkelijker maakt je g-spot te vinden!

  Directe G-spot stimulatie is niet altijd iets wat werkt. Wil je je toch graag verzekeren van direct “vuurwerk” ? Dan kan je een dildo gebruiken die ontworpen is om de G-spot te stimuleren, direct of indirect.

 • erovibes
 • Je kan ook je eigen favoriete vibrator gebruiken (op de laagste vibratie) of experilmenteren met je vingers of andere speeltjes : er zijn er zo veel op de markt! Intensieve, directe stimulatie met een vibrator. Dit kan met je vingers (of iets anders een penis wat je veilig kan inbrengen om zo druk uit te oefenen op je G-pot) kan dienen. Experimenteer met jezelf en je partner om te voelen waar je het beste op reageert. Sommige dames geven een absolute voorkeur aan ‘stoten”’, maar cirkelvormige, masserende bewegingen kunnen evengoed ook zalig zijn.

  Voor sommige vrouwen kan G-spot stimulatie eindigen in ejaculatie en / of orgasme Eén ding moet je écht onthouden : Een orgasme is géén “moeten’ … er zijn dames die het nelfs iet graag voelen omdat het TE Intens is … G-spot stimulatie- zonder orgasme is OOK ZALIG – het is zelfs zo dat sommmige vrouwen zeggen dat het pure zaligheid is en het beste wat hen ooit overkomen is.

  Dat is nu wat seksualiteit zo fascinerend maakt! (en experimenteren zo plezant!). Gewoon omdat het voor iedereen anders voelt! Je moet het ZELF ervaren maar zet er vooral geen druk achter! Je moet ook vooral geduld hebben! Als sommige van je zenuwspieren niet gewent zijn om gestimuleerd te worden , kan het even duren eer je de sensatie kan voelen. Doe het dus vooral traag en probeer verschillende technieken uit. (of een combinatie van technieken) …

  Share.

  Leave A Reply