Samen klaarkomen – Lees hoe!

0

Tegelijkertijd klaarkomen is één van de meest intieme en opwindendste dingen die een stel kan delen tijdens seks, maar zoals veel goede dingen, is dit niet altijd makkelijk.
Maar ver van de onmogelijkheid om het goud te vinden aan het eind van die geweldige regenboog van “bijna gelukt”, is klaarkomen met zijn tweeën geen sprookje, omdat er een paar dingen zijn die je kunt doen om de kansen van gelijktijdig klaarkomen te verbeteren.

 • unibet

 • Ga net niet te ver
  Net niet te ver gaan is een soort van controle behouden over wanneer je klaarkomt door jezelf (of je partner) enorm dicht bij een orgasme te laten komen en dan te stoppen. Het klinkt als de ultieme tease – en dit kan je verwerken in een sessie van kinky seks als je dit wilt – maar het zorgt er ook voor dat jullie beiden weten welke signalen jullie lichamen afgeven voordat jullie klaarkomen wat ervoor zorgt dat jullie beiden het hebben van een orgasme veel beter kunnen beheersen.

  Probeer het in de Tweede Ronde
  Gemiddeld kost het mannen tussen de drie en vijf minuten om klaar te komen tijdens seks, terwijl dit voor vrouwen meestal 12 tot 14 minuten duurt, dus dat komt niet altijd goed samen.
  De mogelijkheid om tegelijk klaar te komen is dan ook veel groter wanneer je dit wat later doet in je vrijpartij. Wanneer hij al een orgasme heeft gehad, moet hij -om het maar zo te zeggen – beschikken over meer uithoudingsvermogen om jullie beiden tot een hoogtepunt te brengen in de tweede ronde.

  Finishing Moves
  Er bestaan vele mythen en feiten over het orgasme, maar het idee dat bepaalde standjes makkelijker zijn voor het krijgen van een orgasme maakt daar geen deel van uit.
  De clitoris en G-spot zijn de 2 meest erogene zones van een vrouw, dus het verwerken van standjes die deze 2 plekken stimuleert is aanbevolen. Missionaris en cowgirl zorgen beiden voor handmatige stimulatie van de clitoris en dit is dan ook hoe veel vrouwen tot een orgasme komen, maar je kan deze standjes ook verwerken in je soloseks sessies om gewend te raken aan het hebben van een orgasme in deze positie met je partner.
  Het leren van welke positie een man snel klaar laat komen kan iets nuttigs als iets wat je wilt vermijden wanneer de vrouw nog bezig is om haarzelf naar een orgasme toe te brengen, en als iets waar je in over kunt gaan aan het eind zodat jullie beiden explosief klaarkomen.

 • erovibes
 • Gebruik een vibrator
  Een gemixt orgasme is een orgasme die je krijgt wanneer je meer dan één erogene zone tegelijk stimuleert; bijvoorbeeld de clitoris en de G-spot, of de penis en de prostaat.
  Samen je favoriete speeltjes gebruiken – voor masturbatie en dan in seks samen – is een geweldige manier om uit te vinden wat jou en je partner opwindt.
  Je kunt ook draagbare couple massagers gebruiken voor een intense gedeelde sensatie die je kan besturen met een draadloze afstandsbediening (die in harmonie vibreren voor een extra externe sensatie) om jezelf op weg te helpen naar een intens orgasme, samen.

  Share.

  Leave A Reply