Pijpen zonder stress! Lees hoe

0

Gepijpt worden is nou niet echt iets wat beschouwd wordt als een stressvolle situatie. En om eerlijk te zijn is dat ook wel zo. Iemand pijpen is (hoogst)waarschijnlijk veel stressvoller. Maar pijpen gaat nog steeds gepaard met stress. Maar goed, alles gaat gepaard met stress als je maar neurotisch genoeg bent.

1. Je vraagt je af of het pijpen iets is om af te maken of gewoon voorspel. Natuurlijk, hij kan het vragen, maar dat houdt in dat jij moet stoppen om hem te beantwoorden. Dus in plaats daarvan ligt hij daar maar, starend naar het plafond en hopend op een teken dat hij of kan klaarkomen of zich gereed kan maken voor seks.

2. Tanden. Dit hoeven we niet uit te leggen.

3. Je gezicht dicht bij z’n kont hebben. Okay, het bevindt zich aan de andere kant van waar de actie plaatsvindt, maar het is nog steeds dichtbij. Een kont wordt te snel buiten beschouwing gelaten tijdens het bijknippen of scheren. Het is niet echt iets wat we zien van onszelf zonder het gebruik van een spiegel. Daarom kan het zijn dat er veel vieze dingen te vinden zijn daar. Zelfs de meest perfecte gemanicuurde kont kan erg smerig zijn na een dag rond te hebben gelopen op een hete zomerdag. En nu zit je daar met je gezicht dichtbij.

 • unibet

 • 4. Je vraagt je af of je gaat overgeven. Mannen weten goed dat een penis kokhalzen teweeg kan brengen. Misschien gaat het pijpen te ruig. Misschien hebben jullie beiden wat drinken in jullie maag. Misschien hebben jullie wat slechte oesters gegeten. Misschien zitten die oesters ook wel te springen in jullie maag. Misschien is het alles wat hierboven wordt beschreven en gebeurd het in slow motion. Misschien gaat het nu even duren voordat hij weer vraagt om gepijpt te worden.

  5. Zijn schaamhaar blijft tussen je tanden zitten. Er is niets sexy aan. Er is niets sexy aan dat jij moet stoppen om het eruit te vissen. Er is niets wat jullie kunnen doen om dit sexy te maken. Het is niet mogelijk dat dit een fetish is (is waarschijnlijk toch een fetish).

  6. Je afvragen wat je gaat doen met zijn sperma. Als een stelletje moet je pijpen net zo plannen als een bankoverval. Je hebt een exit plan nodig voordat je begint. Anders, onafhankelijk van hoe geweldig al het andere gaat, gaat het niet leuk worden op het eind. Zorg ervoor dat beide partijen weten of je slikt of het uitspuugt of het bedekt met je hand, etc. Stel je een bende van overvallers voor die een kluis opblazen en de deur uitrennen met zakken vol geld totdat één begint te schreeuwen, “Wat moet ik hiermee!?”. Het is op dat niet de tijd om dat te vragen.

  7. Het over-analyseren van elke keer stoppen, beginnen en het keren va je hoofd. Het komt erop neer dat hij constant op zoek is naar een teken dat jij het nog steeds net zo fijn vindt als hem.

 • erovibes
 • 8. De meest aardige manier vinden om zo’n beetje alles te vragen. Het kan zijn dat hij iets meer tong of een ander ritme wilt, maar eerlijk gezegd is hij zo blij dat je dit op de eerste plaats al gewoon doet dat hij eigenlijk al in de stress schiet over hoe hij jou iets moet vragen zonder dat hij als een klootzak over komt.

  9. Het krijgen van sperma in je neus of ogen. Zo’n beetje elke pornofilm eindigt met een facial en als die iets is wat iets voor jou is, prima. Maar het is niet voor iedereen en elke man die per ongeluk weleens is klaargekomen op iemand haar neus of ogen weet hoeveel pijn dit kan doen. Je hebt een geladen wapen in je hand en je richt het recht op iemand zijn gezicht.

  Share.

  Leave A Reply