Je partner gaat vreemd als hij/zij 1 van deze 3 apps heeft

0

Je partner betrappen op overspel word steeds moeilijker dankzij de technologie. De tijd dat je partner sms’jes of email stuurde met de persoon waar je partner je mee bedriegt is voorbij! Als je 1 van deze 3 apps terug vind op de smartphone van je partner dan begin je de koffers al maar te pakken!!!

 • unibet

 • Tigger Tekst

  Dit is eigenlijk een app voor zakenmensen die niet willen gestoord door bepaalde mensen tijdens belangrijke vergaderingen. Dus met deze app kan je ervoor zorgen dat de persoon waar je mee vreemdgaat je niet kan bellen als je samen met je partner bent.

  Tigger Tekst voor Android
  Tigger Tekst voor Apple

  Nosy Trap

  Onze favoriet! Wil je weten of je partner achterdochtig is en stiekem in je telefoon snuffelt terwijl jij op de wc ziet? Met deze app kom je daar achter! Deze app neemt stiekem een foto van de degene die jou telefoon opent! In dit geval jouw achterdochtige partner!

  Niet beschikbaar voor Android
  Nosy Trap voor Apple

  Private Photo

  Met deze app kan je foto’s uitwisselen samen met de persoon waar jij je partner mee bedriegt. Deze app heeft een icoontje van een rekenmachine dus je achterdochtige partner gaat nooit denken dat hier foto’s achter steken!

  Private Photo voor Android
  Private Photo voor Apple

 • victoria-milan-vreemdgaan
 • Share.

  Leave A Reply