Hogere productiviteit dankzij masturberen op de werkvloer

0

Volgende psycholoog Cliff Arnall is masturberen onder de werkuren de beste boost om meer productief te zijn en wij raden jullie aan dit artikel door jullie baas te laten lezen!

 • unibet

 • Dr. Arnall zegt dat een masturbatie beurt leid tot minder agressie, een goed gemoed en het verhoogd de productiviteit en dat is wat elke baas wil horen! Als de verveling toeslaat op je werk is masturberen de beste oplossing! Je blijft scherp!

  Er zijn ook nadelen volgens Dr. Arnal en de grootste is dat je gewoon binnen je koffie pauze niet tot een orgasme kan komen. Tja, bij de ene duurt het nu wat langer als bij de andere! Een ander nadeel is de mensen die veel herrie maken tijdens ze klaarkomen. Dit kan lijden tot zeer ongemakkelijke situaties op je werk.

  Een gouden tip van Dr. Arnal is om NIET te fantaseren over een bepaalde collega van op je werkvloer. Je moest zo zijn/haar naam eens gillen tijdens je hoogtepunt.

  Wees ook voorbereid en deze tip is vooral voor de mannen! Zorg dat dat kwakje doorgespoeld is en veeg AUB die piemel niet af met wc papier want dat begint af te brokkelen en het word een boeltje! Zorg voor dat je kleenex bij de hand hebt!

  Veel genot en vergeet nadien AUB je handen niet te wassen!

 • erovibes
 • (bron: Metro UK)

  Share.

  Leave A Reply