Hoe moet je een man verleiden bij de eerste afspraak?

0

Dames! Slechts tien seconden! Het is de tijd die een man nodig heeft om jou te analyseren. Niet meer dan een oogwenk. Bereid je dus maar voor hoe je hem gaat verleiden op de eerste afspraak!

1. Maak je op
Mannen leggen onbewust het verband tussen vrouwelijkheid, gezondheid en vruchtbaarheid. Hoe vrouwelijker uw verschijning, hoe aantrekkelijker u zal zijn in zijn ogen, omdat u op dat moment de perfecte aanvulling bent op zijn mannelijkheid.

2. Probeer op hem te lijken
Een man zal zich meer aangetrokken voelen tot een vrouw die op hem lijkt. Hij zal zich comfortabeler voelen met iemand die hem vertrouwd is. Dit wordt ook ' het effect van de kameleon' genoemd. En dit geldt niet enkel voor de fysieke verschijning: mensen hebben altijd de neiging om een partner te kiezen die intellectueel op dezelfde golflengte zit, die zijn interesses deelt, die in dezelfde sociale en professionele context evolueert...

3. Heb vertrouwen in jezelf
Wees verzekerd maar elegant, lichtjes opgeheven kin en borsten naar voren: een vrouw die weet wat ze wil laat mannen niet onverschillig.

4. Voel je goed in je vel
Probeer niet te klagen bij de eerste afspraak. Je hebt zwakke punten, het is waar, maar je hoeft deze niet te accentueren tijdens een ontmoeting.
Probeer om niet te serieus over te komen. Dat type vrouw voelt zich goed in haar vel.

5. Toon je hevige kant
In deze cursus van verleiding is het belangrijk om je niet te gemakkelijk aan hem te geven: een man houdt van uitdagingen en geeft de voorkeur aan het ondersteunen van de jacht. Indien je jezelf volledig aan zijn voeten gooit, dan zal hij naar een interessantere prooi gaan en zal jij niet meer van belang zijn. Toon hem interesse, maar wees niet te snel beschikbaar.

TIP:
Verleid hem met feromonen parfum! Zie onze rubriek "Feromonen"

Share.

Leave A Reply