Hoe kan een man zijn uithoudingsvermogen verbeteren in bed?

0

Stel je het volgende rampscenario voor: Je lichaam spant zich op, je adem wordt zwaarder… en woops je bent al klaar voordat je er nog maar aan begonnen bent! En dan heeft je partner voor de rest van de avond een beteuterd gezicht… Je krijgt dan wel te horen dat het niet uitmaakt MAAR een goed verstaander heeft maar één woord nodig : eigenlijk zou ze willen dat je het langer uithield en haar de tijd van haar leven gaf.

 • Fleshlight Stamina
 • Herkenbaar?
  Buiten het feit dat je je hier best wel over schaamt heb je er ook al bij stil gestaan dat het nog véél verder gaat?!!! En ja, soms is het vernederend. Je voelt je er ook minder mannelijk door, is het niet? En slechte bed prestaties en romantiek gaan ook al niet samen.

  Gevolgen
  Na een tijdje is te snel klaarkomen meer dan alleen maar een probleem in je slaapkamer en ook je zelfwaardering, je stemming, je relatiesucces hangen er van af! Vroegtijdige ejaculatie is best een groot probleem. Komt er bij dat je je ook continu zorgen gaat maken over je vriendin : zou ze vreemdgaan of je verlaten omdat je haar niet kunt geven waar ze naar verlangt?

  De oplossing!
  Als je vindt dat je genoeg geleden hebt … Als je jezelf compleet gefrustreerd, beschaamd en machteloos voelt, elke keer weer als je seks hebt… als het enige dat je wilt is dat je meer controle hebt over je ejaculatie en het langer uithoudt in bed … dan is de Fleshlight Stamina Training Unit precies wat je nodig hebt.

  Het resultaat

  • Diep bevredigende seks die zo lang duurt als je wilt…
  • Directe verbetering met je vroegtijdige ejaculatie (hoe ernstig je situatie ook is)
  • Complete ejaculatie controle die 100% natuurlijk, permanent en effectief is
  • Een eind maken aan de continu terugkerende schaamte van het niet kunnen bevredigen van een vrouw

  De Fleshlight Stamina Training Unit is jouw redding! Het is het best verkochte product ooit!Men noemt dit speeltje voor mannen ook wel eens de “STU”

  Maar wat is het?
  De STU is gebouwd om de man te helpen zijn uithoudingsvermogen te verbeteren. Herhaaldelijk gebruik van de Pink Lady Stamina Training Unit zal je helpen je ejaculatie onder controle te houden zodat je je partner de meest intense orgasmes kunt bezorgen. De Fleshlight Stamina geeft je een ongelooflijk realistische ervaring!

  Wanneer te gebruiken?
  Ook al heb je géén problemen met vroegtijdige ejaculatie én denk je dat training niet nodig is .. er zijn altijd momenten dat je vrouwtje niet in je buurt is .. en je toch wel nood hebt aan .. dan is de STU écht jouw oplossing!

  Hoe te gebruiken?
  Neem de Fleshlight  uit haar verpakking. Breng glijmiddel op waterbasis aan. Fleshlight heeft 3 verschillende glijmiddelen. Fleshlube Fire, Fleshlube Ice & Fleshlube water.

  Aanrader
  Opwarmen van je Fleshlight doe je met de Fleshlight Sleeve Warmer. Opwarmen maakt alles zachter en fijner en voelt het net aan als een “warm poesje”

  Hoe voelt het?
  Als je je penis in de Fleshlight laat glijden, zal het je verbazen hoe comfortabel én echt het aanvoelt! Natuurlijk zal het nooit sex met een vrouw kunnen evenaren, maar het komt er echt wel héél erg dichtbij (als je er de rest bij kunt fantaseren zit het helemaal goed)

  Eens je penis op zijn plaats zit, is het de bedoeling dat je de Fleshlight op en neer pompt .. je zal de “hobbeljes en ribbeltjes” in de binnenkant van de fleshlight als héél aangenaam ervaren”.
  Wat echt super aangenaam voelt : het “klemmende”, strakke gevoel rond je penis en vooral het feit dat je je bewegingen zelf kunt sturen (harder, vlugger, zachter of trager : niemand die je commandeert) .. het is volledig aan jezelf om dat te bepalen…

  Het ultieme moment
  Voor je het weet …. ben je klaar voor een schot!…. Een héél speciaal gevoel! … Het evenaart het echte! Om in een Fleshlight te schieten voelt de eerste keer misschien een beetje raar .. Als je nog nooit een vrouw had, dan ken je het verschil niet zo MAAR het is een feit.

   

  Share.

  Leave A Reply