Gunter’s advies voor je eerste date

0

Ben je volop aan het daten via tinder of één of andere datingsite of hebben je vrienden je een blind date geregeld er zal altijd die EERSTE date zijn en daar gaan ik jou wat advies in geven!

Stuur niet te veel berichtjes voor de date!
Dit is afschrikwekkend! Doe het niet. Geef je niet teveel bloot en anders heb je straks niks te vertellen tijdens je date. Natuurlijk als je aan andere kant zit heb je meteen al een idee aan wat jij je kan verwachten!

 • unibet

 • Google of facebook je date!
  Waarom niet! Een beetje van te vore inlichten mag altijd hé. Hij/zij moest maar eens verschijnen op facebook met een baby in zijn/haar handen. Die natuurlijk van iemand anders kan zijn.
  Een goede vriendin van mij heeft via google ontdekt dat haar eerste date 15 jaar in de cel had gezeten voor een brutale moord dus laten we ff checken!

  Zoek een openbare plaats uit waar je ze niet kennen.
  Ga niet waar je met je vrienden gaat, kan tot gênante momenten lijden. Of nog erger. Je loopt daar tegen je ex aan die nog steeds op je wacht…

  Eerst glaasje cava?
  Misschien best eerst even iets gaan drinken voor je uitgebreid gaat dineren. Mijn ervaring is dat de dame in kwestie al kinderen van me wou. Dit was voor ik mijn Gin Tonic had! Schandalig!

  Stel veel vragen en praat niet teveel over jezelf.
  Stel vragen, toon interesse maar losjes. Laat het niet op een ondervraging lijken. Tenzij je wil weten wat je in huis hebt!

 • erovibes
 • Rekening delen?
  Mannen? Komaan! Weer een heer en stel voor om de rekening te betalen. Dringt de dame in kwestie toch aan stel haar voor de volgende keer iets te trakteren.
  Dames? Krijg je de rekening toch voorgeschoteld? Dumpen die handel!

  Wees eerlijk op het einde
  De date zit er op. Ben eerlijk en direct en zeg je dat je hem/haar leuk vind. Altijd handig te weten hoe je ervoor staat. Heb je het lef niet? Ach ja, een whatsappje dan en meteen blokkeren!!!

  Share.

  Leave A Reply