Gin Tonic drinkers zijn gelukkiger

0

Er word gezegd dat Gin Tonic drinkers gelukkiger zijn dan personen die de voorkeur geven aan andere dranken zoals vodka, rum, bier, etc…. Maar waarom voelen deze mensen zich gelukkiger?

De basis voor gin is een drankje dat bedacht is door de dokter Franciscus Sylvius. Hij creëerde namelijk de jenever die verder werd ontwikkeld tot het drankje gin war vooral met Tonic gemend word. Door dit drankje te drinken ben je, tenminste een beetje, gezond bezig. Van het drinken van Gin Tonic wordt je dan ook vaak erg gelukkig, en niet alleen door de werking van de alcohol die het drankje bevat.

 • unibet

 • We geven hier 5 redenen om Gin Tonic te drinken

  Voorkoming van ziekten

  Bijvoorbeeld, Gin Tonic zal helpen om malaria te voorkomen. De kinine in de Tonic smaakt echter zo bitter dat een mix met Gin zeker de smaak kan profiteren. Bovendien, als u een beetje limoen toevoegt aan de Gin Tonic, wordt ook de kans op scheurbuik verbannen.

  De jeneverbes, die als hoofdbestanddeel van gin kan worden beschouwd, is een goede infectieremmer. Ook stoffen in deze bessen helpen bij het voorkomen van nierfalen en longproblemen. Bovendien kan het drinken van een Gin Tonic helpen bij een zware hoest, en start je menstruatie als je overuren bent (maar niet verwacht).

  Aan de slag met de spijsvertering

  De kruiden toegevoegd om de gin een typische smaak te geven, zullen de productie van maagzuur stimuleren en zo de spijsvertering veroorzaken. Na het drinken van Gin Tonic moet u vaker naar het toilet gaan. Dit kan veel oplichting veroorzaken, vooral als je een opgeblazen gevoel hebt. Bovendien zal het afval in je lichaam gemakkelijk op deze manier worden gedragen. Gin tonic wordt ook beschouwd als een detox drankje om die reden.

  Preventie van gezamenlijke problemen

  Een component in gin kent klachten die het gevolg zijn van chronische gewrichtspijn, jicht en artritis. Er zijn dus mensen die in gin gekweekte rozijnen met eten, zodat ze dergelijke homeopathische klachten kunnen ondergaan.

  Een jeugdige blik

  De jeneverbes die worden gebruikt voor de bereiding van gin-stimulerende cel verdeling in de huidlaag direct onder uw epidermis. Als gevolg hiervan worden de dode cellen van je huid binnenkort vervangen door nieuwe, zodat je een strakker, zachtere en elastische huid krijgt.

  Goede geest in een goed lichaam

  Het af en toe drinken van een glas Gin Tonic zorgt ervoor dat je lichaam er goed uitziet en in een uitstekende staat blijft. Omdat je geest sterk verbonden is met de conditie van je lichaam, kan men zeggen dat het drinken van dit drankje je gelukkiger maakt. Als je lichaam in goede staat is, voel je je ook veel beter geestelijk. Om uw huid te vieren, moet u een glas Gin Tonic drinken. Uiteraard dient u altijd alcoholische dranken te verzorgen en tot een minimum te drinken.

 • erovibes
 • Share.

  Leave A Reply