Dingen die je niet mist van toen je single was

0

Single zijn kan ontzettend leuk en geweldig wezen, totdat je een relatie hebt en realiseert dat het net zoiets als het lopen op een nooit eindigende hindernisbaan vol met fuckboys en ghosters die je maar niet af kunt schudden. Een relatie hebben komt met enorm veel voordelen, maar misschien is het grootste voordeel wel dat je simpelweg niet meer single bent en je jezelf geen zorgen meer hoeft te maken over dit soort onzin.

1. Jezelf zorgen maken waarom ze jou nog niet terug hebben gesms’t
Denk aan alle extra tijd die je nu hebt omdat je niet constant naar je telefoonscherm loopt te staren in de hoop dat de naam van je crush tevoorschijn komt, en dat 22 uur per dag. Misschien leer je nu een nieuwe taal, of brei je een trui of lees je een boek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

2. Slechte Seks
Zoveel slechte seks. Zo weinig orgasmes. (We hopen wel dat het nu beter is!!!)

TIP:
Enkel bekijken als er nog steeds te weinig orgasmes zijn! Dames! Ontdek de Fairy!

3. Alleen naar een bruiloft gaan.
Met de juiste date is een bruiloft geweldig. Gratis eten, gratis drank, grote dansvloer, veel mensen die je niet goed genoeg kent zodat ze je niet lastig vallen. Maar zonder een date is het urenlang de ellende van het single zijn verduren (tafels voor singles zijn gewoon enorm onbeschoft). Erger nog: iemand uitnodigen die je nauwelijks kent alleen maar om je af te wenden van de vrienden en familie die vragen waar je ex is vanavond. Doei.

4. Afwijzing
Dat verschrikkelijke, hartverscheurende gevoel wanneer de date waar je niet eens enthousiast over was, nu de date annuleert. Je wilde niet eens zo nodig met deze persoon uitgaan en dat maakt de afwijzing op het laatste moment nog erger. Hoe durf je mij af te wijzen, IK VIND JE NIET EENS LEUK.

5. De verdwijntruc
Oh is het niet geweldig om een band te scheppen met iemand waar je een beetje enthousiast over bent met de mogelijkheid op een relatie en dan vervolgens nooit meer iets van ze te horen. Geweldig, deze psychologische marteling!

6. Maak je geen zorgen!
Mensen in een relatie stellen je steeds gerust door te zeggen dat je echt wel iemand vindt. Realiseren deze mensen wel dat wanneer ze zeggen dat je “zo geweldig” bent, ze eigenlijk ontzettend neerbuigend overkomen en dat jij je daardoor juist helemaal niet geweldig voelt? Mensen die single zijn lopen ook echt niet constant te smeken om iemand te ontmoeten. Het is echt mogelijk om single te zijn en niet te zoeken naar iemand en daar compleet gelukkig mee te zijn.

7. Alleen eten
Niet iemand hebben om op het laatste moment laat in de avond nog even een hapje mee te eten. Echt, het beste van een relatie is het hebben van iemand die verplicht is om tegenover je te zitten aan tafel terwijl je jezelf volpropt met voedsel.

8. Rotzakken
Het ontmoeten van rotzakken die je het gevoel geven dat de maatschappij een klotezooi is. Je relatie is een soort van bepantsering die je beschermt van het omgaan met alle idioten die je tegenkomt wanneer je in een bar bent wanneer je iemand probeert te ontmoeten. Het bespaard je van het gaan naar die ene club waar je altijd betast wordt en het geeft je een standaard excuus voor iedereen die schaamteloos publiekelijk met je flirt. Geweldig.

9. Daar sta je dan
Niemand hebben om mee te praten wanneer je naar een feest gaat waar je maar één persoon kent. Niets is erger dan het alleen zijn om een feest waar je niemand kent. Wanneer je een relatie hebt, heb je altijd iemand bij je wanneer je naar een sociaal evenement gaat. Wat betekend dat je je altijd kan excuseren van ongemakkelijke praatjes.

10. Online chatten
Het proberen te vinden van een balans als het aankomt op het genoeg of juist te veel met iemand online te praten. Omdat je deze persoon niet wilt ontmoeten zonder ook maar wat van hem/haar te weten, maar je wilt ook geen super hechte relatie via SMS en dan straks in het echte leven niks te vertellen te hebben. WAAROM IS ALLES ZO INGEWIKKELD?

11. De moeder
Je moeder die je elke week belt om te vragen waarom je nog steeds met niemand uit gaat. Kijk mam, ik weet dat je uiteindelijk kleinkinderen wilt, maar je begrijpt deze woestenij van een dating scene niet waar ik mee te maken heb. Het is echt verschrikkelijk. Ik doe mijn bet, ik zweer het. Het is moeilijk.

12. Het derde wiel
Het ergste van dit is dat al je vrienden die stelletjes zijn, denken dat ze het soort stel zijn waarmee het leuk is om het derde wiel te zijn, maar dat zijn ze echt niet. Omdat een stel waarbij je het derde wiel bent en waar dit ook echt leuk is, niet bestaat. Wanneer je een relatie hebt, kan je op een dubbele date gaan, wat vervelend kan zijn op zijn eigen manier, maar het is zoveel beter uitgaan met een stelletje die steeds klef loopt te doen of wat het ook is dat stelletjes doen.

13. Alleen slapen (Heerlijk toch?)
Niet iemand hebben die in hetzelfde bed wilt slapen wanneer je jezelf alleen voelt. Soms gaat het niet eens over seks, je wilt gewoon een ander warm iemand naar je hebben in bed. Slapen met iemand anders kan soms het beste gevoel in de wereld zijn.

Share.

Leave A Reply