De 4 ultieme tips om haar meerdere orgasmes te geven

0

Haar een orgasme geven moet gevierd worden. Maar een vrouw die 1 keer kan klaarkomen, kan dat vast nog een keer, en nog een keer. Weet ten eerste zeker wat ze wil. Sommige vrouwen knuffelen liever na een orgasme in plaats van gedwongen te worden om het nog eens te doen.

Onthoud ook dat vrouwen verschillend zijn als het aankomt op het krijgen van een orgasme, laat staan meerdere. Er is dus geen echte enkele manier, maar probeer deze tips om de kansen te vergroten op een dubbele (of driedubbele) vergroting van haar plezier.

 • unibet

 • Stap 1: Creëer enorme seksuele spanning
  Het opbouwen van verlangen is een belangrijk onderdeel van elke seksuele activiteit. Maar het creëren van een hogere hoeveelheid van seksuele spanning kan juist dat zijn wat ze nodig heeft om een extra orgasme te krijgen.
  Het is net zoiets als uitgehongerd zijn: je eet gretig alles op en gaat dan voor een tweede portie en derde portie. “Je moet ervoor zorgen dat ze haar gevoel van algehele opwinding behoudt wanneer haar lichaam begint te ontspannen na het eerste orgasme,” zegt Amie Harwick, auteur van The New Sex Bible For Women.
  Dus plaag haar vroeg en veel: Sms haar een sexy berichtje in de ochtend, betast elkaar onder de tafel tijdens het eten en kus elkaar in het openbaar. Wanneer je dan naar bed gaat, heeft ze waarschijnlijk extra veel trek in seks.
  Op deze manier, als ze haar eerste orgasme heeft gehad, wil ze misschien nog een tweede.

  Stap 2: Laat haar opgewonden blijven
  Laat haar clitoris even met rust na een orgasme – het is dan supergevoelig voor vele vrouwen direct na de seks, zegt Ian Kerner, Ph.D., auteur van She Comes First: The Thinking Man’s Guide to Pleasuring a Woman.
  Maar stop niet helemaal met alles wat je doet: Spendeer 1 of 2 minuten om haar te kussen en haar borsten, kont en andere gevoelige delen te betasten met uitzondering van haar genitaliën. Fluister in haar hoor dat ze er zo mooi uitziet.
  Jouw doel: Houd haar in een semi-opgewonden staat zodat je niet vanaf het begin hoeft te beginnen om haar zo haar tweede hoogtepunt te laten bereiken.

 • erovibes
 • Stap 3: Voer de druk weer op
  Nadat een vrouw een orgasme heeft bereikt, blijft het bloed in haar genitaliën hangen, wat het makkelijker maakt voor haar om nog een orgasme te bereiken, zegt Kerner.
  Maak haar klaar voor de tweede ronde met wat dirty talk, zegt hij. Probeer zoiets als “Dat was zo geil – Ik wil je nog een keer!” (Hier zijn nog meer manieren voor Dirty Talk)
  Richt vervolgens je aandacht op haar genitaliën. “Begin met zacht aanraken” zegt Kerner. “Maak langzame cirkelvormige bewegingen met de vinger of met je tong over haar clitoris en ga dan langzaam over op een meer extreme en snellere stimulatie, hogere druk en intensiteit totdat ze er klaar voor is om er nog een keer voor te gaan.

  Stap 4: Probeer een nieuwe route.
  Er is niks mis met blijven doen wat werkt – maar je kan haar ook naar een orgasme helpen door een andere erogene zone te bewerken.

  Dit kan vooral goed werken als haar clitoris nog steeds gevoelig is van de eerste ronde. Plus, nieuwe dingen zorgen voor het vrijgeven van de feel-good chemische stof dopamine, wat haar sneller een orgasme oplevert, zegt Kerner. Richt je op haar G-spot met standjes zoals de vrouw bovenop of doggystyle.
  Voel jij je wat avontuurlijker? Sommige vrouwen kunnen een orgasme krijgen van het stimuleren van de tepels, volgens onderzoek. Maak voorzichtig cirkels rondom haar tepels met je vingers of tong en bouw de druk langzaam om, of probeer om op ze te zuigen.

  Wil je nog een beetje verder gaan? Stimuleer dan het gebied tussen haar vagina en anus met je tong, zegt Ava adell, Ph.D., auteur van Idiot’s Guides: The Kama Sutra. Sommige vrouwen vinden het geweldig, maar je moet dit eerst met haar bespreken.

  Share.

  Leave A Reply