De 10 meest mannelijke fouten in de slaapkamer

0

1. Spelen mag hoor
Één van de meest gemaakte fouten is dat de man totaal vergeet haar op te warmen en dat hoeft echt niet lang te duren hoor! Een beetje strelen, een knuffeltje, kusjes in haar nek of haar wat complimentjes geven.

2. Eerst aan de finish
Tja, wie gaat er eerst klaarkomen? Mannen, een orgasme voor een dame is niet altijd belangrijk! Maar toch!

 • unibet

 • 3. Kom’t ie dan hé
  Heerlijk toch dat je een lekkere pijpbeurt krijgt! Maar voor jou vulkaan gaat uitbarsten is het wel verstandig om dat even aan te geven! Niet alle dames houden van sperma in hun mond.

  4. Spank me baby!
  Handboeien, zwepen, krabben… kan allemaal heel leuk zijn maar praat er in godsnaam eerst met je vriendin over! Niet iedereen is hier voor te vinden!

  5. Fire in the holl!
  Toch lekker hé je meid keihard nemen in doggy style maar jongens! Ram nooit onaangekondigd die handel in de achterdeur! Hoe zou jij je voelen moest zij ineens een butplugg langs achter binnenwerken? Precies! Dat bedoelen we!

  6. Ikke en de rest kan stikken
  Je hebt van die dagen dat je thuiskomt en gewoon keihard wil neuken, dat begrijpen wij! Maar wees niet egoïstisch door enkel jouw handel te lossen en niet aan haar te denken.

  7. Een knuffelje
  Kom’t ie dan hé! En 5 seconden later lekker een biertje openen. Klinkt goed maar jongens! Dit is zo fout. Knuffelaar, kus haar, fluister leuke dingen

 • erovibes
 • 8. Ping!
  Zet die telefoon uit want het kan je afleiden. En waag het niet om toch vlug even dat appje te beantwoorden terwijl je doggie style aan het doen bent. We weten dat jullie mannen multitasking zijn.

  9. kutslotje
  Daar sta je dan, helemaal opgewarmd, klaar voor de strijd en dan krijg je die klote BH niet openen. Blijf rustig en trek die handel die kapot

  10. Stank!
  Lekker heel de nacht gedanst, even nog een kebab naar binnen gewerkt en recht je bed in om je prooi van de avond af te werken! FOUT! Die douche in en tandjes poetsen!

  Share.

  Leave A Reply