9 Plekken waar je nooit je penis in moet steken

0

Vorige week kreeg een man het voor elkaar om met zijn penis vast te zitten in een fles water en moest vervolgens de brandweer bellen om deze er weer uit te halen. Deze man haalde blijkbaar inspiratie uit Fifty Shades of Grey toen hij zijn kinky stunt uithaalde, wat ons een beetje nieuwsgierig maakt om dit boek te lezen, omdat wij altijd dachten dat het over bondage enzo ging, en niet over een kerel die zijn lul in een fles probeerde te steken.

Dit is niet de eerste keer dat een heeft geprobeerd om zijn penis in iets te steken waar dit niet hoort en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Hier zijn veel meer plekken waar je nooit je penis in moet steken, gebaseerd op recente gebeurtenissen.

 • unibet

 • EEN FLES GEBRUIKT ALS SEKSSPEELTJE
  Eerder dit jaar hebben doctoren de penis van een 50 jaar oude man uit Honduras moeten amputeren nadat deze 4 dagen vastzat in een fles die hij gebruikte als seksspeeltje volgens de New Zealand Herald. En wat gebeurt er precies als jij je penis in iets steekt waar het niet hoort voor 4 dagen lang? Dan wordt ie zwart en gaat het rotten – het resultaat wordt necrose genoemd en gebeurd wanneer cellen in het lichaam afsterven.

  EEN PROSTITUEE
  In 2016 stierf een oude Chinese man terwijl hij seks had met een prostituee volgens de Sun. Geen slechte manier om te gaan voor deze man, maar geen geweldige ervaring voor de vrouw omdat de hulpdiensten hem moesten afvoeren terwijl zijn penis nog steeds in haar zat.

  EEN STALEN PIJP
  Een Britse man belde de hulpdiensten nadat hij het voor elkaar kreeg om zijn lul in een stalen pijp te stoppen in 2010. Doctoren hebben eerst niet kunnen opereren omdat de bloed werd afgesneden waardoor deze penis enorm stijf bleef volgens The Frisky, maar na zeven brandweerlieden, 30 minuten en een slijptol, was de penis van de mijn eindelijk bevrijd.

  EEN ROL PLAKBAND
  In 2015 kreeg een 4chan gebruiker het voor elkaar om met zijn penis vast te zitten in een rol plakband. Hij vroeg zijn message-board vrienden hoe hij deze “doe het zelf cockring” kon verwijderen volgens The Daily Dot. De post was getiteld “Ik kan niet van deze boner af komen! Ik heb hem al 20 minuten, WTF moet ik doen”. De vriendelijke mensen op 4chan gaven hem allerlei soorten advies, van “Bel een ambulance” tot aan “Ik hoop echt dat je lul eraf valt” – maar we hebben nooit geweten wat er met deze arme jongen is gebeurd, of met zijn arme penis.

  EEN POT PASTA
  Een Australische man zorgde voor een politieachtervolging nadat ze hem gedeeltelijk gekleed hadden gevonden met zijn penis in een pot pasta, volgens The Telegraph. De politie nam porno, vrouwenondergoed en een Jack Russel in de auto van de man in beslag. Zelfs nadat de politie de man hadden gevangen, bleef hij doorgaan met “spelen met zichzelf” tussen het worstelen door. Deze man klinkt als een redelijk persoon.

 • erovibes
 • EEN TROUWRING
  Vorig jaar kon een man uit Zuid-Afrika zijn penis niet uit een trouwring krijgen – die daar “vanwege erotische redenen op aanraden van zijn vrienden” terecht was gekomen volgens een artikel in Metro. Doctoren hebben hard geprobeerd om deze op de normale manier te verwijderen, maar waren alleen succesvol hiermee toen ze een orthopedische zaag gebruikten om het eraf te zagen. Mooie vrienden heb je man.

  EEN BANKJE IN HET PARK
  Meer dan twaalf agenten en hulpdiensten hebben geprobeerd om een man in Hong Kong te helpen die met zijn penis vastzat in een metalen bankje in het park, volgens de Daily Telegraph.
  Volgens de politie dacht de man dat het leuk zou zijn om seks te hebben met een bank. Bleek niet zo te zijn.

  EEN TOSTI APPARAAT.
  In 2013 moest een man de brandweer bellen om zijn penis uit een tosti apparaat te halen volgens The Huffington Post. Brandweermannen hebben zo’n beetje alles we gezien.

  Share.

  Leave A Reply