8 Redenen waarom een speeltje kopen voor je vriend

0

Het mag raar lijken om te denken om een speeltje te kopen voor je ventje, maar waarom? De meesten van ons hebben een reeds een speeltje, dus waarom zou je niets voor je ventje kopen? Je zal verrast zijn als het aankomt op het aantal producten voor mannen deze dagen. Hier zijn 8 redenen waarom jij voor je vriend een seksspeeltje moet kopen.

1: Ik heb er één, dus waarom hij niet?

Ik heb geen arsenaal aan speeltjes overal in mijn appartement verstopt, maar ik heb er één voor wanneer ik het nodig heb. Soms wil je gewoon een snel orgasme zonder al te veel poespas of wanneer je wederhelft er niet is. Ja ik snap ook wel dat hij gewoon zijn hand kan gebruiken maar dat geldt ook voor mij en ik heb veel liever een speeltje in plaats van het handwerk. Geef hem een vagina in een doos en je zit op hetzelfde niveau.

2: Sommige speeltjes verbeteren juist zijn uithoudingsvermogen

In tegenstelling tot aftrekken, waardoor een man juist sneller klaarkomt, zijn er speeltjes speciaal ontwikkeld om zijn uithoudingsvermogen te verbeteren en het langer uit te houden zoals de Fleshlight Stamina. Ik wist niet dat er wetenschappers in een lab aan zo’n meesterwerk werken, maar ik ben dankbaar voor het harde werk. Niets is erger dan de hele dag zin hebben in een lange avond vol seks en als het er op aankomt, het binnen 2 minuten is afgelopen. In mijn studententijd was er een jongen die al klaarkwam tijdens het droogneuken. Ik wil dat zoiets nooit weer gebeurd.

3: Je handdoeken gaan langer mee

Praktisch gezien is het meest frustrerende aan een aftrekkende man dat het je handdoeken verpest. Wanneer jij je afdroogt en het voelt hard aan, nou gefeliciteerd, je hebt zijn opgedroogde sperma over je hele lichaam verspreid. Dat is juist iets wat ik niet wil na een douche. Geef hem een Fleshlight en je bent van die bende af. Ik voel mij als één van die dames in een reclame. “Er moet een betere manier zijn!” Maar even serieus, in het belang van je handdoeken, geef hem iets waar hij in zijn eigen tijd van kan genieten zonder alles in je slaap en badkamer te vernielen.

4: Soms ben je gewoon niet in de stemming.

Ik heb geen zin in seks wanneer ik ongesteld ben. Ik vind die rommel niet fijn en wil er niet als een smeltende kers uitzien wanneer we klaar zijn. Ik vertel mijn vriend liever om een replica-vagina van een pornoster te nemen in plaats van al mijn goede lotion te gebruiken omdat ik om 9 uur naar bed wil. Hoeveel lotion heb je nou echt nodig? Dat spul is duur!

5: Er zijn dingen die zijn penis groter maken!

Ok, het is niet hetzelfde als een speeltje, maar ze maken speeltjes die zijn lengte vergroten of die de kromming van zijn penis weg kunnen nemen. Ik kan me niet voorstellen om tegen een man te zeggen dat zijn penis te klein is, maar wanneer je seksspeeltjes voor elkaar koopt en één van deze in de mix gooit, is het een betere manier dat wanneer je zegt “Hey, je lul is te klein om mij te bevredigen.”

6: Beter dan wanneer jij het anale werk moet doen

Veel vrouwen hebben geen interesse in anale seks. Ik vind een vinger er op niet erg, maar meer dan een pinkje is een no-go voor mij. Goed nieuws! Er zijn anale speeltjes voor hem, dus zo kan hij zien hoe anaal voelt zonder dat je anus uitscheurt of dat er bij jou poep uitkomt. Ik kan bijna niet geloven wat ik net getypt heb, maar kom nou, je weet dat het klopt.

7: Samen masturberen is geil

Natuurlijk is echte seks het beste maar samen masturberen is ook bijna net zo goed. Het kan zo lekker zijn om te zien hoe jullie jezelf bevredigen. Ik heb één speeltje gezien die doorzichtig was zodat jij kan zien hoe hij dit penetreert. Ik denk er eerlijk gezegd aan om één voor hem te kopen omdat het supersexy zal zijn wanneer hij het gebruikt terwijl ik kijk hoe hij het doet.

8: Je weet dat je nieuwsgierig bent.

Ik had wat dingen gelezen over seksspeeltjes voor mannen en was nieuwsgierig. Ik had het echter nog nooit overwogen om er één te kopen totdat een vriend van mij het ging aanbevelen. Het is niet vreemd en niets anders dan een seksspeeltje voor vrouwen. Aan het eind van de dag willen we allemaal dat onze partners blij en tevreden zijn. Waarom zou je het niet wat spannender maken en iets nieuws proberen?  Ik heb er geen spijt van en ik denk dat jij er ook geen spijt van zult hebben. Veel plezier! Sandra

Share.

Leave A Reply