8 redenen om je beste vriend te daten

0

1. Je hebt eerder wat met elkaar gehad.
Dit is wat het “gewoon vrienden zijn” scheid van het “eh we zijn voor nu gewoon vrienden.” Tenminste éénmaal heb je samen wat gedronken, lang in elkaars ogen gekeken en daarna zijn jullie helemaal los gegaan. Er is een lichamelijke aantrekkingskracht. Plus, jullie houden er al van om tijd met elkaar door te brengen. Misschien is het meer dan één keer gebeurd. Misschien meer dan 10 keer. Als dat gebeurd, moet je gewoon gaan daten.

2. Ze zijn altijd jouw standaard date.
Is er een nieuwe film die je wilt zien? Je neemt hun mee. Nieuw restaurant om uit te proberen? Je hebt al een reservering gemaakt voor jou en je beste vriend. Bruiloft plus aanhang? Deze vriend. Vrienden nemen allemaal hun wederhelft mee uit? Beste vriend gaat ook mee. Jullie hebben dezelfde hobby’s en interesses en wanneer jullie beiden single zijn gebruiken jullie elkaar eigenlijk al voor dates anyway.

 • unibet

 • 3. Je familie vindt hun geweldig.
  Je familie kent je beste vriend zo goed en ze keuren het al goed (ze vertellen je het zelfs al zonder er subtiel over te zijn.) Dat op zichzelf is niet genoeg. Als je met iedereen uit gaat die goedgekeurd wordt door je moeder, zou je nu getrouwd zijn met het kind van haar beste vriendin uit haar studententijd. Maar het is goed om te weten dat wanneer jij je beste vriend begint te daten, dat deze al thuis hoort bij de familie aangelegenheden en dat ze de “ontmoet mijn familie” fase meteen al kunnen overslaan. Het is een leuke extra bonus.

  4. Je hebt er al eerder aan gedacht om hun te daten.
  Maar jullie hebben er aan gedacht om jou te daten, maar het is er nooit van gekomen. Er was een tijd dat je hun leuk vond, maar ze hadden al iemand. Toen vonden ze jou leuk, maar misschien had jij al iemand anders gevonden of was je verhuist in verband met je studie. Er stond telkens iets in de weg, maar je hebt de gedachte om met hun samen te zijn nooit opgegeven.

  5. Je hebt relaties gehad die het niet gered hebben omdat jij en je beste vriend zo close zijn.
  Als je op zoek bent naar dat grote, enorme flitsende reclamebord dat aangeeft dat jij en je beste vriend samen moeten zijn, dan is dit het. Als je vorige relaties hebt opgegeven omdat je weigerde om je beste vriend op te geven, dan zegt dat enorm veel. Misschien geeft het alleen aan dat de juiste persoon nog niet langs is gekomen, of misschien is de juiste persoon daar altijd al geweest.

  6. Niemand begrijpt jou beter dan zij dat doen.
  Ze weten altijd hoe ze jou op kunnen vrolijken wanneer jij down bent. Ze zijn de eerste die je belt wanneer je hulp nodig hebt … inclusief je huidige partner. Als je beste vriend belangrijker is dan jouw serieuze vriend of vriendin, dan zegt dat enorm veel. Je kan je er niet bewust van zijn, maar je smséd liever je beste vriend dan je partner…dat zegt enorm veel.

 • erovibes
 • 7. Je stelt het vinden van een partner uit puur omdat je beste vriend al voldoet aan jouw meeste verwachtingen.
  Dit klinkt schattig, maar in het echt is het niet helemaal gezond. Als je het gevoel hebt dat ze aan veel verwachtingen voldoen en jij daardoor de drang niet hebt om iemand anders te vinden, dat moet je eigenlijk met deze persoon een relatie beginnen of je moet wat afstandelijker worden zodat je een gezonde relatie kunt beginnen.

  8. Je hebt nooit geprobeerd om ze te koppelen met je vrienden.
  Noem het jaloezie, maar je raakt lichtelijk geïrriteerd wanneer je ze met iemand anders ziet. Je ziet altijd iets verkeerd met degene die zij leuk vinden. Niemand is goed genoeg voor hun. Alleen jij. Jij bent duidelijk perfect voor hun. Duh.

  Share.

  Leave A Reply