6 Slechte complimenten die haar alleen maar kwaad maken

0

Net zoals de openingszin, hebben mannen de kunst van complimenten nog niet helemaal onder de knie. Je denkt dat je complimenteus bent wanneer je een vrouw de hemel in prijst, maar soms kom je alleen maar als een eikel over. Red jezelf van haar woede door de volgende normale-en onschuldig lijkende- complimenten die eigenlijk alleen maar beledigend, lui of zelfs misselijkmakend zijn, te onthouden.

1. Ik vind het fijn dat ik geen moeite hoef te doen voor jou
Je bedoelt te zeggen dat jij je comfortabel voelt bij haar, maar het klinkt alsof je denkt dat ze geen moeite waard is. -of het nu om het plannen van een romantische date gaat of om schoon ondergoed aan te doen- zegt dating coach Stella Belmar, auteur van “What Women Really Like In A Man.”
In plaats daarvan, probeer dit: “Ik voel mij enorm comfortabel met jou”. Luister naar je gevoel, die heeft het juist.

 • unibet

 • 2. Je bent zo cool. Hoe ben jij nog single?
  Drie dingen die je over deze zin moet weten: Het wordt te veel gebruikt, heeft een andere betekenis en de eerste man die deze zin gebruikt heeft waarschijnlijk direct daarna een mep gekregen. Je zegt eigenlijk, “Volgens mij ben je cool, maar wat is de geheime deal-breker waardoor andere mannen schreeuwend wegrennen?” zegt gecertificeerde psychotherapeut en relatieconsulent Chantal Gagnon, Ph.D. Plus, zelfs wanneer dit retorisch bedoeld wordt, laat dit haar in de verdediging springen en laat haar zoeken naar een uitleg voor de reden waarom zij nog eingelijk single is, zegt Belmar. Dat is iets waar geen enkele vrouw over na wil denken, en helemaal niet tijdens een date.
  In plaats daarvan, probeer dit: “Het is zo cool dat jij….” Vul dit verder zelf in en wees specifiek. Standaard complimentjes komen over alsof je ze niet meent, zegt Gagnon.

  3. Je bent anders dan de andere vrouwen die ik gedate heb.
  Wacht, anders? Hoe? Hoewel deze zin haar zorgen laat maken over of zij knapper, lelijker, slimmer of dommer is dan haar voorgangers, is dit ook een directe belediging voor uw vorige vlammen, zegt Gagnon. Ben je verbitterd? Plus, de meeste vrouwen maken zich al genoeg zorgen over hoe zij het doen tegenover andere vrouwen zonder dat jij er nog eens over begint.
  In plaats daarvan, probeer dit: “Jouw [vul dit zelf in] is zo vernieuwend.” Heb het over haar unieke karaktertrekjes zonder te gaan vergelijken.

  4. Je ziet er beeldschoon uit op die foto
  Niet zo’n slimme zet. “Het komt over alsof je bedoelt dat ze er op andere foto’s niet goed uitziet, of nog erger, in het echt niet goed uitziet,” zegt Gagnon. En als je dit compliment gebruikt op een datingsite, dan is dat waarschijnlijk de reden dat je geen reactie terugkrijgt. “Het komt als oppervlakkig over,” zegt ze. “De meeste mensen die online daten weten dat andere hun op de foto’s beoordelen, het is niet nodig om dit daadwerkelijk te zeggen.” In plaats daarvan, probeer het volgende: “Dat is een mooie foto.” En, als je haar daadwerkelijk kent, “Je ziet er altijd zo mooi uit.”

 • erovibes
 • 5. Jij bent een blijvertje
  Als je dit zegt voordat je “het gesprek” hebt gehad, denkt ze waarschijnlijk dat je te snel gaat, zegt Gagnon. Plus, het maakt niet uit wanneer je dit zegt, het evaluerend over – alsof je haar beoordeeld met een zogenaamde checklist in je hoofd.
  In plaats daarvan, probeer het volgende: “Ik vond het enorm leuk vanavond, Ik wil je graag nog eens mee uit nemen.” Simpel, oprecht en beter.

  6. Je ziet er geweldig uit
  Wacht, moet je haar juist geen complimentjes geven wanneer zij zich helemaal heeft opgemaakt? Jawel, maar niet als je maar half werk verricht. “Je ziet er geweldig uit” is saai en iedereen verwacht dit, zegt Gagnon. Je moet haar laten zien dat je het echt meent. Anders kan een compliment erger zijn dan helemaal niets zeggen.
  In plaats daarvan, probeer dit: “Je ziet er geweldig uit. Ik vind dat jurkje jouw enorm mooi staan.” Maar als je voor het eerst uitgaat met elkaar, bewaar dan alle op uiterlijk gebaseerde complimentjes voor later in de avond, nadat je al complimentjes hebt gegeven over haar persoonlijkheid, zegt Gagnon. En voor meer seks en relatieadvies – VEEL MEER! —check “The Men’s Health Big Book of Sex” Het staat vol met alles wat u moet weten. Van hoe u langer presteert in bed tot de beste standjes, tot de geheimen om haar elke keer weer te laten genieten.

  Share.

  Leave A Reply