6 goede redenen om te trouwen in de winter

0

Dit jaar overtuigen we u om ja te zeggen tegen de uitverkorenen van uw hart in de winter. Deze 6 redenen gaan je helemaal laten wegdromen.

1. Voor een lichtgevende decoratie die droom verkoopt
Wanneer we dicht bij de kerstperiode zijn, is er niets makkelijker om te smelten voor mooie lichte slingers, kaarsen of zelfs een mooie grote kerstboom die een magische aanraking aan het decor zal geven.

 • unibet

 • 2. Voor originele en prachtige foto’s onder de sneeuwvlokken
  U kan er zeker van zijn dat niemand dezelfde huwelijkfoto’s zal hebben: samen met de familie op de foto voor de schoorsteen en de kerstboom in een tuin waar je jurk past in het sneeuwdecor, met uw echtgenoot in de sneeuw spelen…

  3. Voor meer flexibele reserveringen
  In het algemeen worden huwelijken eerder gevierd in het voorjaar of de zomer. In de winter moet je dus helemaal geen schrik hebben om een magische plek te vinden voor uw bruiloft.

  4. Voor accessoires die uw trouwjurk zullen laten schitteren
  Accessoires die u zult kunnen aandoen: muts, sjaal, handschoenen… Deze zullen u een sublieme en unieke look bezorgen.

  5. Voor een sneeuwbal gevecht met de gasten
  Lang leve de sneeuwbal gevechten met de familie en vrienden op haar trouwdag. Uw gasten zullen zich zeker en vast niet vervelen.

  6. Voor een nog warmere huwelijksreis
  Het seizoen zal invloed hebben op uw huwelijksreis: de eerste dagen knuffelend doorbrengen als man en vrouw in een mooie chalet voor de open haard (en eventueel een ski piste…).

  Share.

  Leave A Reply