5 Tips voor buitenseks

0

Dat is het, de hitte komt en daarmee beginnen ook je hormonen volop te koken. Je hebt zin in je partner op het bed, op de bank, in de keuken en zelfs buiten! Om er zeker van te zijn dat je niet eindigt met vervelende muggenbeten op je billen.

Buiten de liefde bedrijven heeft altijd dat magische en unieke aspect gehad. Het geeft de indruk dat we één zijn met de natuur en we houden van de kleine plantjes die onze rug kietelen terwijl onze partner zich intens met ons bezighoudt. Maar toch, de kleine beestjes, omstanders en zelfs de wet zouden jouw moment al snel bederven. Voor een uitstapje in het teken van stomende seks, volg deze tips.

1: Let erop dat je niet gepakt wordt!
Zeker buiten seks hebben, dat is geweldig. Maar om in volle actie gesnapt te worden door omstanders, een groep kinderen of de politie, zou je serieuze problemen kunnen bezorgen.
Als je jezelf wilt redden van een ernstige boete, en van je avond wilt genieten in alle rust, kies dan voor een rustige plaats, ver van paden of wegen en, waarom niet, een iets hoger gelegen plaats.

 • unibet

 • 2: Breng een deken mee
  Het gras dat je keel prikkelt gedurende 5 minuten, het is eigenlijk romantisch. Maar tenzij je liefje Buzz Lightyear is, lig je waarschijnlijk tijdens het heilige moment met het gras te worstelen.
  Geef daarom de voorkeur aan een zachte deken die uw huis beschermt voor alle risico’s van irritatie: de grond, de planten en de insecten.

  3: Plan een kleine picknick
  Liefde maakt hongerig. Na de opwinding en het ophitsende dartelen, heb je enorm veel zin in eten. Dus breng wat kleine hapjes mee zoals plantaardige chips, een beetje humus of tapenade en goede verse sappen. U kunt zo ook een prachtige zonsondergang bewonderen met een paar lekkernijen bij de hand. En wie weet, heb je misschien zin in een dessert…

  4: Breng doekjes en/of water mee
  Wanneer het voorbij is met de salto’s, heb je waarschijnlijk zin om je op te frissen, helemaal wanneer het heel warm is. Neem dus een paar hypo-allergenische doekjes mee (die voor baby’s zijn super), evenals een klein beetje water.

  5: Kies het einde van de dag
  Tenzij uw huid al niet super gebruind is, riskeer je een enorme zonnebrand wanneer je de midden op de dag naakt aan de zon blootgesteld wordt. En door de zon verbrande borsten hebben, is allesbehalve sexy en het doet vreselijk veel pijn.

  Share.

  Leave A Reply