5 tips van oudere koppels die vaak de liefde bedrijven

0

Tussen de vuile sokken en de TV-avonden is het niet altijd gemakkelijk om de vlam te weerhouden, die dat ons zin geeft om ons op onze partner te gooien. Maar hoe geraken deze koppels, die al jaren samen zijn, eraan uit? Wetende dat deze nog heel vaak samen de lakens delen.

1. Ze flirten met elkaar
U hebt het goed gehoord, deze oude koppels zijn niet bang om nog met elkaar te flirten. Ze geven elkaar complimenten en zeggen dan opwindende woordjes tegen elkaar: “je bent heel sexy in dit blauwe shirt”, “heb ik je al gezegd dat je de mooiste borsten in de wereld had?” Probeer het zelf: vanavond, wanneer u liefje uit de douche komt, zeg hem dan ‘Olalala’ en fluit dan naar hem. Dit weerhoudt de spanning!

 • unibet

 • 2. Ze communinceren veel met elkaar
  Communicatie is de sleutel tot succes. Koppels die de vlam kunnen weerhouden spreken veel met elkaar et ze zijn niet bang om hun behoeften en verlangens aan elkaar te vertellen, ook op seksueel vlak.

  3. Ze sporten
  Koppels die meer sporten zijn geneigd om vaker de liefde te bedrijven. Na de fitness of een jogging in het park zal u meer energie hebben en de vrijgegeven endorfines zullen u zelfs zin geven om te sporten in de slaapkamer…

  4. Ze zijn niet moe
  Dit is geen geheim: wanneer we moe zijn hebben we helemaal geen zin om elkaar te bespringen. Indien u een minister agenda heeft, loopt u het risico dat de seks op de tweede plaats komt. Dat is spijtig. Gun uzelf ook tijd en aarzel niet om af en toe een dutje te doen. Dit heeft allemaal maar voordelen voor uw libido.

 • erovibes
 • 5. Ze masturberen
  Paradoxaal? Helemaal niet! Indien u uw eigen af en toe masturbeert zal u uw lichaam beter leren kennen en zal u een sensuele kant blijven behouden. Nadien zal u veel meer aan seks denken en zal u er veel meer zin in hebben. Een ware virtueuze cirkel.

  Share.

  Leave A Reply