5 Stressvolle dingen van Anale Seks volgens mannen

0

Het is enorm gevoelig en dat maakt het gevaarlijk
Tenzij het echtpaar veel ervaring heeft met anale posities, komt er veel nadenken en zorg bij kijken als het aankomt op anale seks. Het is net zoiets als het ontmantelen van een bom. Je kan uiteraard alles gehaast doen en alles op instinct doen, maar het is waarschijnlijk het beste om het met veel voorzichtigheid en communicatie te doen. Hoe leuk anaal ook kan zijn, de druk zal altijd blijven rondspoken in zijn hoofd. Het is net zoiets als de sleutels krijgen van een mooie sportwagen en hiermee een paar rondjes gaan rijden op een racebaan. Natuurlijk wil je hier zoveel mogelijk plezier uit halen, maar stel je voor wat er gebeurt als je crashed. Je zal er nooit meer in kunnen rijden. Dus moet je het verschil overwegen.

 • unibet

 • Er komt veel voorbereiding bij kijken
  Er komt zoveel voorbereiding bij kijken, dat het je kan gaan irriteren. Of je nu de gever of de ontvanger bent, al het voorspel en aanbrengen van glijmiddel verhoogt alleen maar de spanning. Het is net zoiets als het staan op een hoge duikplank en jij jezelf pushed om te springen. Je weet dat het leuk kan zijn maar je hebt nog een paar seconden nodig om gefocust te zijn. Plus, al deze fanfare betekend dat de kans kleiner is dat je het nog eens zou doen tenzij het een speciale aangelegenheid betreft. Om die reden is anaal net zoiets als duur porselein of het zilveren bestek van de seks. Sommige mensen gaan het alleen doen als het echt iets waard is. Anderen geven er niks om en gebruiken hun dure porselein wanneer zij er zin in hebben.

  Stront aan de knikker!
  Dit heeft iedereen altijd in het achterhoofd tijdens anale seks, zelfs wanneer de kans dat dit gebeurd erg klein is. Het is net zoiets als zitten in een achtbaan. Je weet dat er iets ergs kan gebeuren en dat je kunt crashen en dood gaat, maar hoe groot is die kans nu echt? Zelfs wanneer de kans nihil is, is het nog steeds hoger dan wanneer je nooit in die achtbaan was gestapt. En dat is het hem nou juist als het op anale seks aankomt. Door een missionaris standje ga je niet ineens zomaar poepen. Maar anale seks brengt een gecalculeerd risico met zich mee. Je kunt er ook zeker van zijn dat jullie beiden willen douchen na die tijd.

  Schoonmaken
  Gebruik ALTIJD een condoom. En als het op anale seks aankomt, naast veilig vrijen is het ook nog eens veel makkelijker schoonmaken. Anders spendeert hij enorm veel tijd op zijn lul schoon te maken en jij uhm, zit enorm veel op de wc. Naast dit alles, afhankelijk van hoe alles is gegaan, kan het verschonen van de lakens ook een goede optie zijn…plus waarschijnlijk enorm veel handen wassen.

 • erovibes
 • De kans dat jij het echt haat
  Nogmaals is dit niet iets wat telt voor iemand die al ervaring heeft met anale seks en weet dat hij/zij het leuk vindt, maar als dit een relatief nieuwe ervaring is kan het zijn dat één van jullie of jullie allebei het niet echt leuk vinden. Als dit het geval is, dan is seks niet leuk voor jullie beiden. Het is belangrijk voor jou om niet iets te doen in bed waar jij niet van houdt, dat is je recht. Hou je niet stil en hou het niet binnen omdat je denkt dat het je partner blij maakt. Het is net zoiets als een vriend je favoriete film laten zien en je kan zien dat ze het haten maar ze zitten er toch en opeens wil je de film ook niet meer zien. En die film laat je vriend ook nog eens raar poepen een aantal dagen na die tijd.

  Share.

  Leave A Reply