5 Sexting tips

0

Als je in een ondeugende bui bent en je partner wat wilt opgeilen, kan je tegenwoordig gemakkelijk een stout smsje sturen. Ziehier enkele richtlijnen die je moet respecteren, of je nu een beginner of een expert bent, om vlekkeloos met sexting te beginnen.

We hebben het hier natuurlijk over het opgeilen van je partner. Of een andere persoon die je graag hebt en vertrouwt. Of het nu gaat om foto’s, video’s of gewone berichtjes, wees er altijd zeker van dat ze niet in slechte handen kunnen geraken.

 • unibet

 • 1- Stuur eens een sexy foto
  Als je iemand wil opgeilen, maar je bent niet zo sterk met woorden, dan is er toch geen betere manier om dit te doen dan een foto te sturen? Van gewone foto’s van een bh-bandje die overgaan in foto’s van je dijen, toon hem wat je hebt. Je partner zal maar een wens hebben: dat je bij hem bent en dat je volledig de zijne bent.

  2- Herinner hem aan een sexy moment
  Je luistert naar je baas die het heeft over een nieuwe planttechniek van rijstkorrels in Thailand, wanneer je plots een sexy flashback hebt… Je partner neemt je hard tegen de voordeur na een zatte feestavond. Deel dit moment met hem via een bericht, in plaats van alleen met rode kaken te zitten. Hij zal dat zeker opnieuw willen proberen die avond.

  3- Stuur stoute woorden
  Je gaat je natuurlijk niet omvormen in een pornoster. Je wit met je bericht duidelijk maken dat je zin hebt, hier en nu, zonder zoete of romantische worden. En geloof ons, je vent zal genieten van kleine stoute berichtjes als hij op het werk is!

  4- Geef hem een voorsmaakje
  Je terugweg naar huis of je thuiskomt van een reis zijn perfecte momenten om een seksms te sturen. Grijp je kans om je partner te laten weten wat je allemaal met hem wilt doen eens je valiezen opgeborgen zijn en je bh op de grond ligt.

 • erovibes
 • 5- Zorg dat hij state pede antwoordt
  Stel je het volgende voor: Je doet alsof je naar de badkamer gaat terwijl je partner tv kijkt. Eigenlijk ga je naar de slaapkamer, trek je je kleren uit en stuur je een berichtje in de slag van “Oeps, ik vind mijn pyjama niet. Ik heb het koud zo helemaal bloot… Kun je komen? Geloof ons, je ventje zal er staan voordat je “oef” kan zeggen.

  Share.

  Leave A Reply