5 Bijna anale Standjes die moet proberen

0

Ik weet niet of je al op de hoogte bent, maar het lijkt er op dat mensen nog steeds niet kunnen ophouden te praten over anale seks. Wat betekent dat voor jou? Misschien…niets. Als de achterkant voor jou een dikke NEE is, prima, doe het dan niet. Maar… als je dit juist een beetje wilt verkennen, maar jullie zijn beiden niet klaar voor een penis of penis-achtig iets daarin, probeer het dan wat makkelijker te maken met wat anaal voorspel.

1. TAINTED LOVE
De anus zit vol met zenuwuiteinden voor zowel mannen als vrouwen, dus om eerst wat dingen te proberen, hoeft er geen sprake te zijn van penetratie. Raak het gebied rondom veel aan. Laat hem op zijn rug liggen voor een pijpbeurt. Wanneer hij superopgewonden is, druk dan voorzichtig een vibrator in het stuk tussen zijn ballen en zijn anus. Blijf zuigen en strelen terwijl je verschillende vibrerende dingen probeert en zachtjes wat druk uitvoert terwijl je kijkt hoe hij reageert. (99 procent kans dat zijn reactie zoiets is als: “Oh shit! Ik kom klaar!”) Laat hem hetzelfde bij jou doen, wel zo eerlijk.

tainted-love

2. BUM’S RUSH
Fase twee zijn de vingers. Als je iemand bent die snel ergens vies van is, kan je fase 2 overslaan of wat met glijmiddel ingesmeerde handschoenen dragen. Jullie moeten beiden op jullie zijde liggen als een naakt ying en yang symbool terwijl je speelt met elkaars geslachtsdeel en met een vinger of twee (voorzien van voldoende glijmiddel!) in de anus wanneer het serieuzere vormen aanneemt. Vind je dit niet lekker? Haal ze er dan uit en probeer het later nog eens. Of niet. Met anale seks maken jullie je eigen regels.

bumsrush

3. DOUBLE BUTT BANG
Ga nog wat verder op verkenning met speeltjes. Niet alleen hoef je de vingers of de mond daar beneden niet te gebruiken als je dit niet aanstaat, maar een vibrerend speeltje doet wonderen om stijve spieren te doen ontspannen. Vind iets dat superdun is en, wanneer dit een probleem is voor je partner, iets dat niet op een penis lijkt. Breng heel veel glijmiddel aan en beweeg het over de gehele anus zodat het er makkelijk in glijdt. Als je de prostaat van je mannetje raakt (aka de p-spot), kan hij weleens superhard worden. Als je dit blijft doen terwijl hij in jou is, kan hij ook een enorm orgasme krijgen. (P.S. dit werkt ook zeker voor jou. Ga voor een trio combinatie met clit stimulatie, het anus gedeelte en interne stimulatie – of via speeltje of vinger. Oh. My. God.)

doublecutbang

4. PARK AND RIDE
Ga voor een reverse cowgirl en wanneer je er klaar voor bent, laat hem dan langzaam een rijtje anal beads inbrengen. Wanneer hij klaar is, doe dan hetzelfde bij hem (andere beads – iedereen zijn eigen speeltjes wanneer het over anale seks gaat). Langzaam te werk gaan is belangrijk zodat je een idee krijgt over hoe veel je kan hebben en kan opmerken wanneer je iets lekker vindt of niet. Je kan ze inbrengen en deze er weer uithalen of deze erin laten zitten totdat je ze er langzaam uit laat glijden net voor een orgasme om zo de hele ervaring te versterken.

Park and ride

5.PLUG AND PLAY
Koop een paar buttplugs voor hem en haar (zo romantisch) en breng deze in voordat je vaginaal neukt. Om er zeker van te zijn dat de buttplugs er niet in het midden van de vrijpartij uit springen en misschien bij iemand in de ogen terecht komt, lig met het gezicht naar beneden en met de benen lichtelijk gespreid. Hij ligt dan op jouw rug en komt van achteren bij jou naar binnen. Versterk de ervaring met vibrerende plugs voor geweldige reverb door een magisch vibrerende penis/vagina.

Plug and Play

Share.

Leave A Reply