4 Handige masturbatie tips voor hem

0

Eigenlijk, eerlijk .. er bestaat geen juiste manier om jezelf te bevredigen! Het komt er vooral op aan om jezelf goed aan te voelen en te weten wat je wél of niet lekker vind .. en dat is bij iedereen écht anders! Je moet je lichaam leren kennen.

We kunnen je wél een aantal tips geven om op een creatieve manier jezelf tot in de zevende hemel te brengen.

 • Fleshlight Stamina
 • 1: Psychische Stimulatie
  Laat je fantasie de vrije loop en laat alles los – laat je lekker “gaan” – sluit je ogen en waan jezelf een porno-ster die voor een camera hard haar/zijn best aan het doen is!
  Geloof me, dat helpt!

  2: Hete Lucht ballon
  Jaah, ik wéét het! Ik hoor je al denken : wat is dat nu weer? Een ballon? Nee .. een condoom!
  Je kan een doe-het-zelvertje maken met een condoom.

  Nieuwsgierig?
  Haal dan vlug een condoom uit zijn verpakking, haal diep adem en blaas het op zoals een ballon… sluit het af zoals je normaal gezien met een gewone ballon doet (knoopje).
  Pak dan het dekseltje van een potje wortels en erwtjes van de spaghettisaus van gisteren (hihi) en plaats het over de knoop. Duw dan het deksel naar voor, “door” het condoom tot aan de andere kant. Draai dan het deksel naar de andere kant zodat het zich vast zet.

  Nu heb je een goedkoop masturbatie hulpje voor éénmalig gebruik… (vergeet het glijmiddel niet) !

  3: Oraal … het is mogelijk!
  Vooral voor de mannen! Maar ook dames kunnen het proberen … niets kan je tegen houden!
  Maar een goede raad: ga dan toch maar éérst op yoga-les want je moet écht héél lenig zijn om dit te doen… en ook wel een penis hebben die lang genoeg is… voor je autofellatio.

 • unibet
 • 4: Appeltaart
  We hebben allemaal de film American Pie gezien! Maar ook al de appeltaart geprobeerd?

  Conclusie

  Masturberen kan je op alle mogelijke manieren en er is eigenlijk geen enkele juiste manier.
  Het is wel wetenschappelijk bewezen dat het héél gezond is om te doen. (voor je fysiek maar ook voor je psyche) én het is ook fijn om je eigen lichaam te leren kennen en zo te weten te komen wat je lekker vind of net niet…. Niets dan lovende woorden over masturbatie want met masturbatie kan je ont stressen, je slaapt beter, je hebt betere seks met je partner (want je uithoudingsvermogen vergroot)

  TIP:
  Ontdek de Masturbators van Erovibes.be

  Share.

  Leave A Reply