11 slechte gewoonten van vrouwen die mannen haten

0

Denk je onweerstaanbaar te zijn door als dwaze voor te komen? Dan heb je het mis. Dat hij ronduit verslaafd zal worden als je flirt met een andere jongen? Opnieuw mis. Om het bloedbad te stoppen, hebben wij 11 gedragingen vermeld die je absoluut moet bannen.

1. Liegen
We tolereren kleine leugentjes, maar mannen haten professionele leugenaars. Lieg niet over uw ex-vriendjes of uw seksuele partners, de waarheid zal altijd uitbreken.

 • unibet

 • 2. Zeg wat je denkt
  In plaats van een 3 m lang gezicht te trekken, wees meteen duidelijk. Mannen haten ondertitels lezen, raden wat je wilt voor je verjaardag of raden welke film je wilt zien.

  3. Roddelen
  De hele avond in zijn oor zitten fluisteren over de jaloezie die je hebt voor vrouwen die op de tafel naast jullie zit, is niet bepaald zijn favoriete bezigheid. Houd uw gemeenheid voor avonden tussen vriendinnen.

  4. Egocentrisch zijn
  Wees aandachtig wanneer hij over zijn activiteiten of zijn verlangens spreekt. Hij houdt van voetbal? Kijk dan samen naar wedstrijd! Het gebaar zal hem zo doen smelten.

  5. Onhandig zijn
  Het kan soms schattig zijn, maar je mag niet overdreven onhandig zijn. Er is een verschil om met je kleine teen tegen de hoek van het bed te stappen en een glas rode wijn morsen op zijn wit overhemd, er is een limiet… die je niet mag overschrijden!

  6. De dwaze uithangen
  “Wie is Tchernobyl?” Intelligente mannen voelen zich niet aangetrokken tot vrouwen die er alles maar uitgooien. Denk na en leer een beetje voordat je spreekt.

 • erovibes
 • 7. Zich ontoegankelijk maken
  Afzien om een kus te krijgen is goed. Maar ronduit ontoegankelijk worden heeft geen enkel belang. Als je hem graag ziet, houd hem dan niet te lang warm. Want voordat je het beseft is hij weg.

  8. Proberen om hem jaloers te maken
  Mannen zijn vechters maar als hij zich in een eeuwigdurende competitie met anderen voelt, zal hij het beu worden. Provoceer zijn instinct, maar blaas ook zijn ego op

  9. Afhankelijk zijn van hem
  Mannen waarderen vrouwen die initiatieven nemen of die hun onafhankelijkheid handhaven. Wacht niet totdat hij een nacht in een hotel of een citytrip boekt, doe het zelf!

  10. Geen complimenten geven
  Alle vrouwen krijgen graag complimenten, maar mannen ook. Zelfs als hij het tegenovergestelde beweert, hij zal uw mening willen weten over hem… vooral als het gaat om zijn prestaties in bed!

  11. Verslaafd zijn aan je smartphone.
  Dit type van schadelijk gedrag voor koppels heeft een naam: phubbing. U wilt waarschijnlijk niet dat hij denkt dat u geen interesse voor hem hebt, niet? Laat in dat geval de virtuele wereld opzij en geniet van jullie kostbare momenten met twee.

  Share.

  Leave A Reply