10 Stressvolle dingen als je een penis hebt

0

Er zijn vele redenen om blij te zijn met het hebben van een penis. Staand plassen bijvoorbeeld. Maar als je denkt dat het hebben van een penis alleen maar een groot feest is, kan ik je vertellen dat dit niet het geval is. En luister, mannen weten best dat het onderhouden van een vagina geen makkie is. Dit is geen wedstrijd om te zien wie de genitale onderhoud-loterij heeft gewonnen. Weet dat he gras altijd groener is aan de overkant, of het schaamhaar minder grof…of zoiets.

1: Het vastzitten van het uiteinde in de rits
Hier gaat zelfs een marinier van huilen. Nadat we hebben geplast en ons vervolgens realiseren dat wij alles niet goed terug hebben gestopt is enorm pijnlijk. Mensen moeten hiervoor soms zelfs naar de eerste hulp. Het kan zijn dat je wenste dat plassen niet zo’n proces was elke keer, maar wees blij dat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

 • unibet

 • 2: Per ongeluk op je ballen zitten
  Dit doet ook pijn. Als je dit kon ervaren, dan zou jij je verraden voelen door je eigen kont. Het is niet iets dat vaak genoeg gebeurd zodat mannen er wat tegen gaan doen, maar het kan gebeuren. Het is echt…en het is pijnlijk.

  3: Over het algemeen zorgen maken over onze ballen
  Tenzij wij 24 uur per dag bescherming dragen, moeten we constant uitkijken voor bedreigingen tegen ons scrotum. Het is enorm pijnlijk. We voelen een ontzettende misselijkheid diep in ons lichaam wanneer we een trap in onze ballen krijgen. “Maar een bevalling dan?” hoor ik je nu denken. Tuurlijk, een bevalling is pijnlijker. Maar denk hier eens aan: In het geval van een bevalling, weet je dat het er aan zit te komen. En je hebt de optie om pijnstillers te nemen. Een trap in de ballen kan altijd en overal gebeuren. En we hebben niet de keuze om lekker high te zijn om dit een beetje op te kunnen vangen.

  4: Zwoele zomers
  Hier is een haiku over waarom dit kloten is: Zweterige reet. Zweterige ballen/Zweterige reet en ballenzweetmix en zwembad onder onze bedorven zooi.

  5: Testiculair scheuren
  Er kan veel gebeuren met onze ballen. Onder meer het in de knoop raken van onze ballen zoals twee oude nintendo 64 controllers die je in een doos in de kelder van je ouders hebt gevonden.

  6: Erectiebeheersing
  Erectiebeheersing is moeilijk omdat naast de vanzelfsprekende dingen die dit kunnen veroorzaken, erecties ook kunnen gebeuren tijdens de meest ongemakkelijke momenten en deze kunnen beschamend opvallend zijn.

  7: Zitten en het per ongeluk aanraken van toiletwater
  Dit is thuis al smerig maar helemaal goor wanneer je gebruik maakt van een openbaar toilet.

  8: Plassen na de seks
  Er zijn veel dingen die hier kunnen gebeuren. Het kleine prikkelende druppeltje sperma. Of misschien zit deze precies bovenin onze penis wat ervoor zorgt dat het plassen twee kanten opgaat (geen van beide kanten in de richting van de w.c.).

 • erovibes
 • 9: Een rustperiode
  Je hebt geluk dat je keer op keer een orgasme kan hebben. Onze penis moet na een orgasme een dutje doen, hij is uitgeput.

  10: Manscaping
  Het scheren rondom onze gevoelige vlezige ballen met de textuur van het oor van een olifant is …. verraderlijk.

  Share.

  Leave A Reply