10 Dingen die iedere vrouw leert wanneer zij single is

0

1. De kunst van het alleen naar een feest gaan.
Alleen naar een feestje gaan kan best eng zijn, maar zodra je de kunst onder de knie hebt en je bent veranderd in de sociale vlinder die je altijd al had willen zijn, realiseer jij je dat je het echt wel in je hebt om nieuwe vrienden te maken zonder dat iemand je vergezeld.

2. De pracht van eenzaamheid.
Eén van de meest enge dingen in de wereld is het alleen zijn met je eigen gedachten. Het single zijn, vooral voor een langere tijd, geeft je de ruimte om uit te vinden wie je bent en waarom je voelt wat je voelt. Zodra jij jezelf beter kent, hoeft eenzaamheid niet als alleen zijn aan te voelen. Het kan juist ontspannend aanvoelen.

 • unibet

 • 3. Je leert de waarde van vriendschap.
  Mensen in een relatie hebben vrienden, maar wanneer je single bent, heb je veel meer tijd om te investeren in goede vriendschappen. De pracht van vriendschap is dat het je toestaat om emotionele banden te vormen die niet zo pijnlijk zijn en niet zo veel inzet vereisen als een relatie. (Plus je hebt ontzettend veel vrienden tegelijk en normaal gesproken heb je maar één vriend tegelijk.) Kort gezegd, vrienden zijn de shit, en het hebben van ontzettend veel vrienden wanneer je single bent is helemaal de shit.

  4. Je kan je helemaal op jezelf focussen.
  De tijd hebben om je te focussen op wie je bent en wie je wilt zijn is zo belangrijk. Wanneer je single bent heb je de kans om beslissingen te maken gebaseerd op je eigen wensen. Het uitvinden van wat deze wensen zijn en waarom je deze hebt, helpt je om te groeien als persoon. Plus, je hoeft je nooit schuldig te voelen om jezelf op de eerste plek te zetten.

  5. Je leert dat er meer in het leven is dan daten alleen.
  Over het algemeen lijkt het zo dat het leven alleen waarde heeft wanneer je een partner hebt waarmee je dit kunt delen. Begrijp me niet verkeerd, relaties zijn supertof en een belangrijk onderdeel van het leven. Maar het hebben van een vriend of man hoeft niet datgene te zijn wat jouw leven waarde geeft. En leren dat je gelukkig kan zijn zonder dat is de eerste stap om uit te vinden welke dingen jouw leven waarde geven.

  6. Je leert hoe je beter kan masturberen.
  Echt veel beter. Je hebt veel meer tijd om te oefenen. 😉 Je leert ook de kunst van het masturberen te waarderen op een manier zoals je nog nooit hebt gedacht als volwassene. Sex is een geweldig en noodzakelijk onderdeel van het leven, maar masturbatie is iets compleet anders en kan een hele andere betekenis krijgen.

 • erovibes
 • 7. Je kan nu eindelijk uitvogelen waar je echt naar op zoek bent in een partner.
  Wanneer je de één naar de ander aan het daten bent, vergeet je soms waarom je het eigenlijk doet. Single zijn geeft je de ruimte om uit te vinden naar wat voor soort persoon jij naar op zoek bent. Het vinden van iemand om te daten hoeft niet één van je eerste prioriteiten te zijn, maar uitvinden wat jij wilt maakt het een stuk makkelijker om later iemand te vinden.

  8. Je realiseert je dat het weet hoe je zelf problemen op kunt lossen.
  Je overrompelt voelen door een probleem en niet om hulp kan vragen en het vervolgens zelf oplossen is een geweldig gevoel. Of het nu om het maken van je kraan gaat of om het oplossen van een conflict met een vriend, het zelf oplossen van het probleem laat jou weer geloven in je eigen capaciteiten.

  9. Je kan zelfs leren genieten van casual partners.
  Niet iedere persoon heeft hier ervaring mee, maar het single zijn kan je leren om casual te neuken. Het blijkt dat seks hebben zonder het hebben van een relatie leuk kan zijn! Maar omdat mensen zo geprogrammeerd zijn dat zij soms seksuele en romantische aantrekkingskracht verwarren, kan het zijn dat je wat tijd nodig hebt om uit te vinden hoe je het beste casual seks kunt hebben. Bonus: het neuken met meerdere mensen helpt jou om uit te vinden wat jij wilt in bed.

  10. Je begrijpt de echte problemen in plaats van het gebruiken van jongens problemen als afleiding.
  Het komt zo vaak voor dat wij onze diepste angsten projecteren op onze meest banale jongens problemen. In plaats van uit te vinden of jouw vriend stiekem boos is op jou, kan jij je focussen om wat er zich daadwerkelijk afspeelt in je leven: je carrière, je persoonlijk geluk en hoe je eigenlijk echt wilt leven. En er is niets meer kostbaar dan zelfbewust zijn.

  Share.

  Comments are closed.