10 dingen die hij fijn vindt aan beffen

0

Veel mannen zijn gek van beffen en we vragen ons wel eens af, waarom doen hun dat nu zo graag. We hebben onze stoute schoenen aangetrokken en we zijn op straat aan 100 mannen gaan vragen waarom ze graag beffen en dit waren de 10 meest voorkomende redenen!

 • unibet

 • 1. Het haalt de druk eraf
  Afhankelijk van je situatie en zonder iemand te beschuldigen kan het zo zijn dat hij het niet zo lang vol kan houden als jij nodig hebt. Dus door je te beffen kan hij eerst voor jouw orgasme zorgen, zodat je er in ieder geval al een gehad hebt. Of hij kan je een voorsprong geven.

  2. Het is een prachtig uitzicht
  Echt waar. Je tieten hebben er nog nooit zo goed uitgezien. Dit uitzicht krijgt hij niet tijdens de seks. Hij is op een unieke plek waarbij hij zich helemaal op jou kan focussen en kan zien hoeveel je ervan geniet.

  3. Het is een fijne pauze voor hem
  Het is ook een goed moment om wat te kalmeren, als hij iets te opgewonden raakt. Voor elke man die niet zo’n groot uithoudingsvermogen heeft is beffen eigenlijk een vereiste.

  4. Hij houdt van de smaak
  Als je denkt dat dat smerig is snap je het gewoon niet.

  5. Het zou kunnen betekenen dat hij verwacht je iets terug doet
  Niet dat het moet, maar het verhoogt zeker de kans dat je hem gaat pijpen. Ik zeg het gewoon maar even.

  6. Hij kan de kramp die hij tijdens het voorspel kreeg loslaten
  Afhankelijk van hoe je ligt, kan het zijn dat hij even de tijd nodig heeft om zijn benen te strekken. Misschien kan hij zelfs zijn sokken uittrekken met zijn tenen, als dat nog niet gebeurd is (sokken zijn meestal niet de hoogste prioriteit).

  7. Die hoofdmassage
  De manier waarop jij de achterkant van zijn hoofd vastpakt en je vingers door zijn haar laat glijden zonder dat je beseft dat je het doet… dat is een speciale soort hoofdmassage die alleen op dat moment voorkomt.

  8. Het betekent dat je klaar bent voor andere vormen van seks
  Door helemaal totaal zeker te weten dat je nat zal zijn nadat hij een hele tijd in en rondom je kruis heeft liggen kwijlen kun je allebei makkelijker overgaan tot penetrale seks, als je dat wilt.

 • erovibes
 • 9. Het windt hem ook op
  Het gaat allemaal om anticiperen. En als hij ziet dat je opgewonden raakt, raakt hij ook opgewonden.

  10. Het beste cadeau is het plezier om te geven, of wat dan ook
  Het is bijna kerstmis, dus natuurlijk is hij in de stemming om te geven.

  Share.

  Leave A Reply